bravo güzel bir çalışma olmuş.
Printable View
bravo güzel bir çalışma olmuş.
Ali sen ne yapmışsın ya :) aynı benim arabanın durumundaymış en kısa zamanda benimde şu fırça çiziklerinden kurtulmam lazım eline sağlık harika olmuş :)
mesajlarınızı gormemişim:) eyvallah :)
çok başarılı ya benim getz inde boyle birşeye ihtiyacı varbi vakit bulup ilgilenebilsem :D
Cok guzel olmus harbiden ellerıne saglık bide kırmızı offf :D
kardeşim eline sağlık, çok güzel olmuş ;)
valla mükemmel olmuş =) eline sağlık =)
teşekkürler. Uygulama konusunda düşüncesi olanlara her turlu yardımcı olurum:)
maşallah güzel olmuşşş..Rizespor atkısıda dikkatimi çekti kan çekti demekki...
masallah guzel parlamış
Maşallah elinize sağlık :)
fırcasız süngersiz yıkamalarda boyaya oldukca zararlı diye biliyorum nihayetinde arçtaki onca kiri ve lekeyi sadece sabun çıkaramaz içerisinde çok güçlü asitlerin olduğu kanatindeyim ve benim gibi düşünen bir çok arkadaş var önceden aracımı gün aşırı yıkatırdım artık mümkün oldukca geç yıkatmaya çalışıyorum ...
meguiarsın cilalı şampuanının karşılığı olan, foam lance de kullanılan şampuanı kullanıyorum. çok kuvvetli bir çözücü değil. hatta yetersiz geldiği yerler olursa yün eldivenle desteklemem gerekebiliyor..
şube ismi vermiyim ama meguiars diye güvenip gittiğimiz yerde jant temizleyici olarak tuz ruhu kullanıldığını biliyorum. jant temizlemek için tuz ruhu kullanan adam boyaya attığı köpüğün içine neler katabilir? :)
o yuzden yıkamacınızı iyi seçin ve şampuanınızı kendiniz götürün. yoksa iz bırakmaması için çok ağır kimyasallar kullanıyorlar. waxı falan söküyor.
dolayısıyla 4-5 ay sonra vernikte bozulma olabiliyor. bu şekilde yıkanmış beyaz bir astrayada uygulamam var. onuda ekleyeyim :)