User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Taban Döşemesindeki pis koku yardim

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bagaj halısını sök,git bi halı yıkama şirketi veya halı yıkama makınesı olan bıyere,at bı 20lıra guzelce temızlesınler bu kadar basıt.He yok ılla kendım temızlıcem dıyosanda antıbaktarıyel sabunlardan al 2tane(sıvı) guzelce halı fırcası ıle kopurte kopurte yıka,tam anlamıyla kurumadan bagaja tekrar koyma(nemden rutubet yapar cokdaha pıs kokar)..Yapabılceklerın bunlar,zaten 3assagı5yukarı herkes bırbırıne yakın seyler telaffuz edıcektır.
    - K -

________
    Dr.Ecu

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bagaj halısını sök,git bi halı yıkama şirketi veya halı yıkama makınesı olan bıyere,at bı 20lıra guzelce temızlesınler bu kadar basıt.He yok ılla kendım temızlıcem dıyosanda antıbaktarıyel sabunlardan al 2tane(sıvı) guzelce halı fırcası ıle kopurte kopurte yıka,tam anlamıyla kurumadan bagaja tekrar koyma(nemden rutubet yapar cokdaha pıs kokar)..Yapabılceklerın bunlar,zaten 3assagı5yukarı herkes bırbırıne yakın seyler telaffuz edıcektır.
    bagaj halisinda olsa sorun banyoya alir onun anasini ağlatirdim hertürlü ama sorun arka koltuklarin ayak koyulan yerinde tabanda
    Aşağidaki kırmızı cizgili bölgede

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o zmn taban halısını cıkart elınden gelıyosa,koltukları sokmek o kadarda buyuk bı sorun degıl,ımkanın ve yetenegın varsa yaparsın guzelcene.Yok ugrasamam dıyosanda gene halı yıkayan yerlere gıt makıneyle guzelce temızlesınler kurutsunlar,kapalı bı garajda camları kapıları acık bırak kurusun guzelcene olsun bıtsın.Yapabılcegın seyler hem sınırlı hemde sınırsız.Sana baglı kısacası hersey(gerek maddıyat,gerek zaman,gerek yetenek vsvs)
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sök taban halısını halıyı dışarda yıka tazikli su ile taban sacın dibini köşesini temizle kurut tamamdır .başka türlü olmaz hayvan leşi gibi kokar.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koltuklar sökülürken dikkat edilemsi gerken şeylerden birininde airbag soketi olduğuna inanıyorum..Direk taban halısına su verilirse o keçe gibi şey kabarır gibime geliyor..

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koltuklar sökülürken dikkat edilemsi gerken şeylerden birininde airbag soketi olduğuna inanıyorum..Direk taban halısına su verilirse o keçe gibi şey kabarır gibime geliyor..
    Arabanin koltuklarini sökmek cok fazla sorun değil aslinda ama önemli olan konu arabayi sürekli kullanmak zorundayim okula gidip geliyorum hafta sonuda lazim arac ve koku sanirim biraz bastirdim kafam iyice karişti lanet olasi koku ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)