Her zaman beklerim abim![]()
4. sayfadaki araçlar gibi benim araçda parlarsa maliyet ne kadar olur bana pm olarak atarsan sevinirim.
Her zaman beklerim abim![]()
4. sayfadaki araçlar gibi benim araçda parlarsa maliyet ne kadar olur bana pm olarak atarsan sevinirim.
Usta plastik far camını parlatmak için ne kullanıyorsun temizlemek için zımparaladık çok ince zımpara ile çiziklerini de aldık ama far çok mat durumda, hangi malzemeyi kullanabiliriz parlatmak için?
Custom Electronic Projects
saka yapıorumbursaya gelırsek zararına ıs yapmıs oluruz
farlara once kalın pasta uygularsan egerkı matlıgını alamazsan zımpra auygulanır zımprada 1500-2000-2500-ve 3000 dıe sırasıyla gıder eger cok agır kusurları varsa.yoksa eger duruma gore bı ayardan baslanır.
ardından far camına pasta uygulanır yada plastıx denılen zımbırtı var meguıarsın onu da uygulayabılırsın ama bn genelde pasta kullanıyorum.
Zımpara olarak 1200 luk bulabildim en ince, ama hep aynı parça ile yaptığım için zımpara git gide inceldi en son 2000 ayarına gelmiştir diye düşünüyorumzımparadan sonra pasta ile denedim ama istediğim kadar şeffaf olmadı biraz bulanıklık oluyor. plastx bulabilirsem onunla deneyeyim bir de. teşekkürler...
Custom Electronic Projects
Rıdvan eline sağlık.
Araba bi uygulama istiyordu zaten.
Şöyle gündüz gözü temiz halini bi foto çekte bakalım![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
maşalalh manzarada işlemlerde güzel gözüküyorbu manzaraad 3gün aralıksız cila atılır
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ellerine saglık....
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)