.........................................
gerçek mi o resimler ya kaçırılmayacak bir gün olmuş maşallah ellere sağlık![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
oha yuh süperngz nin rengi yerine gelmiş.muffy ilk gordugunde ne tepki verdi acaba
elinize saglik pampalar
![]()
Rıdvan dostum dükkan açıp bu işe dört elle daha çok sarılmanı isterim şahsen.
Yarı yarıya olan fotoğrafı görünce küfür ettim tipik Türk erkeği olarak![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
haydar reise maşallah![]()
bariş şhb den yada şbh den biirz daha iyi oldu
biraz fazla girdik şanki ama boya cok okşıtlenmişti kil yapıcama 2000 zımpara yaptım
mekan fikirtepe detailing doctor kapı önü
aynen 2000 girdim hatta 2500 üde hazırda tutuodum ama gerek kalmadı.
1500 ün zımpara izleri cok kalır goki ama şen naşıl zımpara yapıoşun bılmıorum bn baya boyayı kazıorum.
yok kanka fotoşok bunlar
o tepki için bn 1 dakikamı harcayıp kaputun dıer kışmına gazete yapıştırdım olşun o kadr o gazeteyı yapıştma emegım var şonuçta
şnn arabanın rengide yerinde
arabayı yaparken kaynak gözlüklerimi kullandım allaha şükür gözler şapaşaglam
![]()
olm shb 2 saatta gene süper oldu.ama ngz efsane maşallahh ellerinze saglk.muffynin tepkileri mrk ediyorm asıl ben![]()
şaol alican.şurda kaldı 40 gunum 40 gun şonra aşkerim cok iştedim bi yer açıyım die ama kafama göre bi yer bulamadım aşkerden şonrada meşlegımı yapmayı düşünüyorum bakalım ya ıkışını bı arada yurutucez yada 1ınden vazgecıcez kışmet .
şaygıyla anıyoruz dükkanı açmadan önce 1 dakikalık şaygı duruşunda bulunuyoruz.![]()
elinize saglık resmen cana gelmıs araba
sıze bı sorum olucak bnm araba parlak sıyah kaplama ona boyle bı uygulama yapılabılıyomu?
buda 4 şaat şurdu ya bnde merak edıodum tepkışını hatta arabanın uştune çarşaf şerip o gelince çekicektık pimp my ride heşabı şabahtan beridir koymuorum fotoları nete gormeşın bı şekılde dıe ama artık karanlıkta gorşede farketmez heralde.
işten çıkamadıgı ıcın tepkılerını goremedık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)