gerçekten çok güzel çalışmalar ellerine emeğine sağlık ... . ..
gerçekten çok güzel çalışmalar ellerine emeğine sağlık ... . ..
Eline sağlık rıdvan. 50/50 fotoğrafı olayı özetledi zaten![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
[QUOTE=ruudvan;2408158]folyolar cızıklerı elle bıle cıkabılıyor eger cok az işe cızıkler boyle bı uygulama folyoya mumkun deıl makıne hızlı donup kaportayı ışıttıgı ıcın folyoyu yakar
cıla olur ama heraldı elle nxt fılan?
rıdvan yavrum aferim sınıfı basarıyla geçtin şimdi doktora verebilirsin doktor bulamassan doçente ver![]()
Kanka eve servisimizde varmuffy ile telde konustum ben arabayi biraktim o sonra geldi diyo arabama naptiniz la bnm arabami bu inanamadim dedi
) bende dedim ne sandim yapraagm
)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
İnsan bi teşekkür eder herşeyi kendin yapiomus gibi gösterme) arabanin içinde 3 saat uyuyan erimin emeği çok büyük =))
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
aynen ıkıye bolme işini sevdim
[QUOTE=otimli;2408162]nxt yada herhangı bır likit cila uygundur.
moruk git gel git gel dayanamıorum
seni bi ara muayene ediyim bn muayenehaneme beklerim kapıyı çalmadan gir.
son cümleyi iyi demişsin
pazara kim öle kim kala olm .
adam uyudu ya
bu arada yardımcı doçent can bey ameliyatta bana cok yardımcı oldu terimi sildi makas istedim verdi sargı bezi fln kendisine teşekkürlerimi sunarım.
Muvaffak abinin arabayada senin el emeğinede maşallah abi.Vatani görevden dönünce caddenin ortasında mekan yakışır.
adam dün bana söledi bugunki olacakları ve yapmışdamaşallah rudvan ciddi anlamda beğendim pırıl pırıl olmuş bu araba bu şekilde ne yanlar be şimdi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
oha çok iyi olmuş eline sağlık
bende istiyorum
peki sormak istediğim bir soru var , bazı yerlerde boya atmış bende ufak ufak siyah izler var bunlar lokal boya yapılıp üstüne zımpara pasta geçtiğimiz zmana tamamen kapanır mı?
bigün benimde detailing maceram olcak
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
şaol ufuk ole cadde ortaşı deılde ferah gelenın rahat edıcegı bı yr daha hoş olur
bıdahakı antrenmanda muffy nın arabaya kıtlıcem kendımı antrenman başlar bn bınerım antrenman bıter bn ınerım
şen hangı şaatte ışterşen bn uyanırım şen yoldayım gelıorum de anında kalkarım
eşki halinden kat kat güzel oldu şaolaşın
ozgur lokal boyayı bzmi yapıcaz eger cok buyuk alan deılşe şadece dıkkatlı bakıldıgında anlaşılıoşa yaparız goze batmıcak kıvama gelır die düşünüorum
kitabım cıkıcak onu okumadam maceraya başlama![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)