Biz arabayı mat yeşil diye aldık, metalik yeşil çıktıYılın müşterisi olmaya adayım, su açtım kapadım, arabayı sildim, bol bol kola içtim
![]()
Biz arabayı mat yeşil diye aldık, metalik yeşil çıktıYılın müşterisi olmaya adayım, su açtım kapadım, arabayı sildim, bol bol kola içtim
![]()
Bugün serviste aracın ön camını çizmişler çok derin değil ama nasıl geçireceğiz bi fikri olan var mı ?
Can benim düş benim ellere nesi?
cam çiziği için pastalar mevcut ama ciziği geçirmek zordur boya gibi aşınacak bi malzeme olmadığından garantili bi çözümü yok.
Hahaha biri gokiyi durdursun..Dün akşam gece 1 de başladı çok sevdiğim bir abimin lagunasını yapmaya...Zımparalıyor şimdi rötüşlemek için boya almaya gitti rahatsız..Bakalım nasıl olucak..
Foto makinesini almayı unuttuk ama biraz tarif etmeye çalışıyım sağ arka çamurluktan sağ ön çamurluğa kadar anahtar takılmıştı..Arabaya elinizi sürdüğünüzde 2000 zımparaya sürdüğünüzden bir farkı yoktu.Hatta aracın sahibi aracı boyatıcaktı biz elinden aldık dur bi deneyelim belki kurtarırız diye gece kaputla bir çamurluğa yapmış sanırım aracı kurtarıcak gibi duruyor.(Uykusuzluktan bayılmaz ise)Tel ile resimlemeye çalışırım.
Walla ridvan cocuk guzel is cikarttida arabada is yok her parcasi baska renk..
Bnm arabam olsa ben o arabayi sokaga cikartmam yada hic yikatmam.ama goki biriysel olarak kendini ispatladi resmen öluyu diriltti resmen...
telefonda konuştuk yaptım ama araba renk katalogu gıbı dedı en guzelı orjınal boya olsun yıpranmıs olsun tedavısı daha kolay oluyor.
kanka canım sıkıldı evde atladım metrobuse erel e bahçeşehire geldim![]()
Seni görmem gerek kanka makinayı kullanmada mutlaka eksiğim var ben çok pert oluyorum uzun sürüyor, seni görmem gerek eksik çookkk
Göki,ZD
yok pampa böle iyi. makina yoruyor olabilir dogru diyosun balansı kaçtı onu azer gibi sallıyor artık
Göki,ZD
makineyede bi detailing yaparız izmitten doniyimde detailing meeting yapılcak bi yer olsa ne güzel olur![]()
Adam gibi arabayı içeri sokucak bir dükkan kiralayında sabah bırak akşam al yapalım artık böle olmuyor dükkana getir götür daha çok masraf gençler...![]()
ozgur gordum 1ncıye detaylı şekılde cvp verdımıkıncısıne anlam veremedım ama tekrar yazıyorum muhtemelen gonderdıgım cvbı yollamayı unuttum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)