İş üzerindymiş öyle bi sölenti varbekliyoruz akşamı
İş üzerindymiş öyle bi sölenti varbekliyoruz akşamı
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
GKS TypeR bızıklandı bugun cok güzel oldu maşallah aracın sesi gidişi durusu efsane Allah kaza bela vermesin iyi gunlerde kirlet Göksel abi.
Fotolar ışık azlıgından dolayı bu kadar çıktı idare edin artık
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bu foto çok iyi oldu ya arka çamurlukta punto var gibi
gks ye maşallah nazarımız değmesin göksel abi güle güle kirlet .
Ridvan hocam, amatorce sadece cila yapmak icin ne onerirsin makine ve ped olarak ? Hangi devirde kullanmaliyim ? Black hole,jet seal,nxt ve olursa ama olacagini pek sanmiyorum 915 icin![]()
elinize sağlık maşallahı vardıömer yakında foto konunu bekliyoruz
puntolu resim benimde favori![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
cila için makineye gerek yok ama illa makineyle atıcam dersen tüm likit cilaları makineyle en düşük devirde 600 eger makıne 1000 min devir dönüyorsa fazla bastırmadan uygulanabılınır.tavsıyem meguiars baklava desen siyah pad yada 3m waffle ped .dikey ve yatay şekilde s cizerek. makıneyle uygulanan cilada pad cilayı biraz emmeye çalışıcagı ıcın malzeme ısrafı biraz fazla olucak
edit: makine olarak ta çok devrli dönen taş motorlarından olmasın ama bastırınca bayılan bi polisaj makineside olmasın hatta alabılıosan makita onerırım 300 kusur lira hem zamanla pasta da yapmayı kavrayabilirsin.
bende öle düşünüyorum ama ne biliyim bu sıralar istediğim parlaklığı elde edemiyorum acaba cilalarda mı sorun bende mi
915 yapıyorum tamam güzel parlıyor ama kayanglığı gidiyor :S Öle olunca dedim acaba tam yediremiyormuyum :S
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
müdür rıdvan ve yardımcısı ömer kardeşimeçok çok teşekkür ederim elleriniz dert görmesin cila da bir yana sizde 10 numara adamlarsınız
sizden sonra arabama bide garajımda ışıkların altında baktımda gerçek uzun zamandır arabayı görmek isteğim şekilde oldu mükemmel parladı. çok memnun kaldım rıdvanın titizliğide beni gerçekten memnun etti. tekrardan teşekkürler.
forever rıdvan...
mkV GTI
ellerinize saglık rıdvan,nasıl ömeri yetiştiriyormusun yanında usta çırak hesabı![]()
Detailing Car Care Prof.Doctor. Rudvann Yine Operasyon Şeker gißi olmuş Forever Rıdvan Hastasıyız Dedeeee![]()
Ecu_Fast Jr.EVO_CzT
walla 300lirada vermek istemiyorum, polisaj işine de girmek istemiyorum boyayı yakarız falanBen sadece cila amaçlı istiyordum o kadar ama sende pek tavsiye etmedin o zaman amatörce el ile devam
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)