Cok güzel olmuş Land Cruiser maşallah bülent başgannn, gece gece yurt odasında laptopa wax attıgını hatırlatırım bak![]()
Cok güzel olmuş Land Cruiser maşallah bülent başgannn, gece gece yurt odasında laptopa wax attıgını hatırlatırım bak![]()
tavanı neyle temızlıyrsun bende gırıscem bu arac temızleme ısıne hobı olarak![]()
www.honda-tech.com
çok güzel iş çıkartıyorsunuz. Fakat ayrıntılı resimler yok. size tavsiyem bir tane makine alıp düzgünce resimlemeniz.
ayrıca 612 nolu mesajınızda cama nano uygulandığını söylemişsiniz. cam için normal boyalı yüzeye kullandığımız aquartz ürünlerini uygulayabilir miyiz?
Rıdvanvanın konusunda lafa karışarak biraz terbiyesizlik edim;
AQuartz Titanium ve Reloadu camlarda kullanabilirsiniz.
Fotoğraf çekme işi gerçekten başlı başına bir iş hele tek başına çalışıyorsan çok zor oluyor, birde genelde iş yetiştirme telaşı olunca iyice zorlaşıyor.
eyv. bendede aquartz ın nano ürünleri var merak ettim cama uygulama yapılabilir mi diye![]()
Öncelikle merhaba Rıdvan'ın işçiliğine tam not veriyorum.
İlgisi, alakası, sohbeti ile keyifli bir gün geçirdimVe Ömer, Volkan ile son derece güzel sohbetlerimiz oldu. Günün talihsiz kazasını Ömer yapsada
elini yaraladı. Geçmiş olsun diyorum Tekrardan ...
Aracım berbat durumdaydı.
Kaporta resmen OKEY'e dönüyordu uzatmalardaydı. Öncelikle dur demek lazımdı
Resimler ;
önce zımpara yapıldı.
sonra farlara biraz zımpara
sonra maskeleme işlemi, amma da detay iş hee![]()
Sonra Üstad döndürdü polisaj'ını
e bende boş durmadım, aracın içini bana aitti Sağolsun Rıdvan,Ömer ve Volkan ile fikir alışverişi ve ufak uygulamalar ile, arka koltuklar bu hale geldi
ön sağ koltuk berbattı, gidermeye çalıştım.
biraz ortaya çıktı gibi,
olmasada olurdu, bonus yaptı RIDVAN
ufo gören masum Cordoba
ve ;
kollarım, belim ağrıyoranca kendime geldim.
ama değdi, Araç kendine geldi. Bakımlarını aksatmadan bu görünümüne devam edicek inş
Rıdvan,Ömer,Volkan ve diğer bir arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamasamda Sağolun Beyler![]()
not: Forum kurallarını ezmemek adına fotolar en küçük piksel ayarında çekilmiştir. Büyük ve detaylı bende çekerdim ama maalesef![]()
saygılar ve sevgiler.
rıdvan abi yanında staja başlamak istiyorum![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
an itibariyle note2 satışları düştü![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)