Parliyo zaten haci.hayirli olsun bu arada.
sonrası kamera - ışıklar ve sahibine teslim seromonisi falan filan işte.
koruma olarak gyeon prime kullandık.araç zaten amacına uygun kullanılıyor .araziyede çıkıyor şehir içindede geziyor dolayısıyla uzun ömürlü ürün kullanmak yerine yeterince ömrü olan prime tercih ettik nerden baksanız 1-2 sene bandında tekrar yenileme yapılma ihtiyacı doğacak.
esen kalın.
![]()
sonbahar bitmek üzere kış henüz gelmeden korumaya alınacaklar listesinde ilk sıralarda yer alan pedermobilede el attık.
önce güzel bir köpüklü ön yıkama - ardından tekrar köpüklü yıkama -demir tozu çözücü ve durulama - apc ve durulama - kil ve tekrar durulama şeklinde ilk temizliğimizi bitirdik.
davlumbazları temizledik ve parlattık.hangi ara bu kadar kirlendi anlamadım zaten.
uçan superb
jantları güzelce köpük - apc - iron - kil - ipa yaparak temizleyip carbon collective ile seramikledik.
![]()
sonrasında her ne kadar yaw bu ürün şöyle bu ürün böyle diyen çıksada boyayı teroson ile kapladım hem gözlemleme fırsatımda olabilecek.
gerekli prosedürleri yaptıktak sonra boyayı teroson ile camları nanolex ile parlatıp korumaya aldık.
ardından gece kurumaya bıraktık.
18 saat sonra araç hazır.bunlarda son resimler.
![]()
Maşallah elinize sağlık. Uygulama yaptığınız yerin ışıklandırması ve tavan yüksekliği çok hoşuma gitti ferah duruyor. Allah bol bereket versin
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Elinize sağlık. 10 numara işçilik var; belli.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)