Vay be merakla konuyu açan benim ama daha almadım üründen :) Diğer renkler geldiği zaman ulaşıcam size teşekkürler.. ;)
Printable View
Vay be merakla konuyu açan benim ama daha almadım üründen :) Diğer renkler geldiği zaman ulaşıcam size teşekkürler.. ;)
Bu arada Berlinin neresi?
Ben eski Wedding LİYİM
Gerçi döneli baya oldu Berlin/Kreuzberg
Yakında İzmire gelicem , kısmetse elden alırım ;)
illa tutturdo benim arabayo *** rengi yapalım die bende bişi diyemedim :D
kankacım bir arabayı komple kaplamak için tahminen ne kadar malzeme gerekir ? parlak yada mat olarak seçenek varmı ?
ok kankacım şahini boyatmak istesem kaportacı isteyecek 300-400 lira boya malzemesi macunu ıvırı zıvırı en az 200 lira boyacıda 300 lira bir dünya iş
kompresörüm falan varda başka bişi sorayım boyacıların kullandığı tabancalarda zaten sıkıntı yok sen bir ara arıyodun bosch marka falan yada tv reklamlarında olan kendinden kompresörlü boya tabancaları var onlarla kullanılabiliyormu bu ürün ? bide hala demedin parlak siyah varmı elinde :D
Kardeşim sen hiç merak etme. Komp olayını çözüorum. Yakında en ucuzundan komp getirtiyorum kendim. O hizmetlede karşınızda olacağım. Kankam bu mat parlak arası bişi. Yani tam parlak değil.
ok kankacım komp. olayındada bilgi verirsen bana hemen 3 kilo alayım
Sanıyorum ben biraz bol kullanıyorum bu mereti..
1 Izgara, 1 akü bağlantı kablosu, 1 hava filtresi motor-filtre ara borusu, 1 Honda motor plastik koruma kapağı, 1 sigorta kutusu kapağı boyadım neredeyse yarısı bitti.. ( Motor iç aksamının fotoğraflarını en kısa zamanda koyucam )
Ancak salaklık bende sanırım, zımpara ile uğraşmamak için çizikleri kapasın diye bol bol atıyorum. Sanırım ay başı 1 kutu daha görünüyor bana..
Bu arada Tarkan birşey sormak istiyorum.
Aracım gümüş gri Vtec 2. Bunun iç renklerini biliyorsundur. Torpido kapağının renginde bir gri renk var mıdır, gelir mi?
butun geçmişi okumadım ama bu ne kadar sıcağa dayanıyor
Tarkan söyle mavi mor pembe bisiler getiremiyormuyuz :D
Mavi 1 ay icinde elimizde.
Gri yapmak zor evren, ana renkler var anca.
Başkan beyazda geliyor dimi , jantları boyucam bekliyorum.
Bu arada satışın çok kuvvetli , bir lafınla beni plasti-dip almaya ikna ettin:D
Puhahahhaha
geliyor geliyor beyazda 1 ay içinde stoklarda.
Onun dışında sprey olmayanlardan kırmızı, sarı, siyah ve şeffaf zaten elimizde istediğiniz kadar mevcut.