Arkadaşlar ürünle lütfen en az 2 kat geçiniz. ***** orada bir tabaka oluşturmak şart, herkes kapatıcılığı iyi die 1 kat atıyormuş. Ok ürün bereketli oluyor ozamanda izin verelim işlevini düzgün yerine getirsin değilmi :D
Printable View
Arkadaşlar ürünle lütfen en az 2 kat geçiniz. ***** orada bir tabaka oluşturmak şart, herkes kapatıcılığı iyi die 1 kat atıyormuş. Ok ürün bereketli oluyor ozamanda izin verelim işlevini düzgün yerine getirsin değilmi :D
ben bugün kapılardaki çıtaları (b sütunundaki ) boyadım..şimdi kurumadalar kuruyunca fotoları atıcam..ama şöyle bişey var benim çıtaların üstünde bant kalıntıları vardı boyadıktan sonra bu kalıntılar gene belli oluyor..bunu engellemek için zeminin pürüzsüz olması gerekiyor sanırım..yarın kapı çıtalarımıda boyucam onlarda boya atması var şimdi direk üstüne geçersem alttaki boyanın atan yerleri belli olucak..belli olmaması için ne yapmam gerekiyo? astarmı atmam lazım
torpıdo boyanır mı bu spreyle?daha dogrusu arac ıcerısındekı tum plastıkler dıyelım ,tesekkurler.
Bu ürnün hiçbir şekilde primer bir astara vs ihtiyacı yoktur. sakın ha uğraşayım deme.
Vernik atılır mı sizce Dip in üstüne?
Bunu da net de gezerken buldum gayet başarılı olmuş..
YouTube - Plasti dip rims
Bitmiş hali ;
YouTube - Plasti dip the lower part of my grill
YouTube - Finished work
Bu da bir ay sonrası ...
YouTube - Plastic dip SI rims a month later
arkadaşlar konsol boyayan varsa lütfen resim paylaşabilirmi?iç ahşapları 3mcarbon kaplamıştım , şimdi onlara siyah ahşap kaplatmaya ankaraya göndermek için söküyorum ,, hazır sökmüşken konsol boyayan varsa abartır sökerim tüm konsolu-viets konsolunu-kapı içlerini vss:D
Eleman Jantlarda 3.5 kutu harcadım diyor? Bizim burdakiler bir kutu yetiyor jantlara diyor. Hafta sonu jantlara girişmeyi düşünüyorum da iki jantı boyayıp diğer ikisinin dipsiz kalması hoş olmaz sanki. Bi aydınlatırsanız sevinirim daha önce jant boyayan arkadaşlar.
Kardeşlerim 4 janta plasti dip yeter. 3.5 kutu çok ama çok abartılmış. Göğüslük içinse, twingo göğüslüğü boyayan var ama 500 kasa merceddese yetermi bilemem.
Yetmeyene bende tam destek.
Bu arada akşam gelion demi mekana yine, ordayız daha kalabalık daha emin :D
plastick dip ile tampon çitaları vs boyasak nasıl sonuç verir ?
ben 1 kutu sprey le 15inch 4 jant + kombiyi kapladım :D 12oz ile :D
Bende istiyoprum nasıl temın edebılırız kutusu ne kadardır acaba arkadaslar?