Evet arkadaşlar daha fazla foto ve video paylaşımı bekliyoruz.
Printable View
Evet arkadaşlar daha fazla foto ve video paylaşımı bekliyoruz.
1 hafta daha geçti milet çatı çatır kullanıyor, herkes memnun ama video çeken yok :)
gorkeme söyleyeyim de jantlarla ilgili o yazsın buraya . 1 aydan fazladır boylaı jantları dip le.
foto + video da çekmişti
Eline sağlık gökhan güzel olmuş :)
yeşil rengi varmı bu spreyin ? :) takata spec :D varsa bende alıp jantlarda bir deniyim bakalım
" Sprey kutular için 6 renk seçeneği var ; siyah , beyaz , sarı , mavi , kırmızı ve şeffaf olmak üzere "
demiş gökhan #14 te Mert :) Tarkan abi (TaGo) ya sormak lazım o ilgileniyodu sanırım belki vardır ;)
Kardeşlerim renkler dediğiniz gibidir.
Yeşil malesef bulunmamaktadır.
Dün bi kaç arabaya uygulama yaptık plasti dip'i böbreklerdeki kromajı siyaha çevirdim. Bir corsa C'nin panjurunu siyah yaptık. Birde 156nın cam düğmelerinin etrafını tekrardan geçtik. O çok güzel olmadı ama çok belli olmuyor yinede tekrardan işlem yapıcaz:) Kaplamanın hemen ardından yıkadım arabayı hiçbirşey olmadı bu arada su tutmayla vs.
http://i54.tinypic.com/2eedb7k.jpg
Kim nerede satıyor bunları? Bilgisi olan yok galiba?
Tago nickli tarkan kardeşime mail atarsan yardımcı olur
Arkadaşlar bugün firmadan bana gelecekmiş allahın izniyle. Bu arada uygulamalar canavar maaşalah. Renk olarak bu ay da yine sadece siyah var.
bunu komple tampon dodikleri kapı kollarını falan yapsak ilerde atma solma yada diğer plastik boyalar gibi sorunlar çıkarır mı ***** bizim araçların kaderi soluyor kapı kolları tamponlar...
Valla daha uzun ömrünü biçebilecek kadar eski bir ürün değil. Bu konuyu zamanla göreceğiz.
maşallah guzel omus tarkan duy sesımı bende ıstıyurm banada yolla :)
Böbrekler çok iyi olmuş :) Ben de kaplıcam panjurumu bekliyorum hâla :D
bütün konuyu okuyamadım kusura bakmayın siyah renk matmı duruyor yoksa parlak mı bende panjurun ve plaka çıtasının krom yerlerini boyamayı düşünüyorum
resimde nasıl görünüyorsa o şekilde duruyor yani ne tam mat ne tam parlak.
Arkadaşlar plasti dip 24 adet olarak elime ulaştı. Kargo firmasından kaynaklı zaman kaybettik. İsteyenler lütfen bana pm yoluyla ulaşsınlar