Beyaz bulunmamaktadır.
Printable View
Beyaz bulunmamaktadır.
nacizane iki fotoda benden olsun..biraz açıklamada yapayım..benim jantlarım magnezyum alaşımlı,ve bu jantın hiç bir sekılde boya tutmayacağı söylendiği için ne boyatabiliyordum nede baska bısey yapabiliyodum..jant değişimine gidecektim son çare olarak,ancak plasti dip ile denememizde inanılmaz sekılde memnun kaldım..zamp gıbı tuttu..sokme işlemınıde denedik..cokta kolay söküldü..videoda cektık en kısa sürede onuda paylaşıcam..fotoların kalıtesızlıgı ıcın kusura bakmayın..daha net fotolarda gelıcek..yardımını eksık etmeyen zafer abıme emreye cenke vede ürünü temin eden tarkan abime sonsuz tesekkurler..
http://img18.imageshack.us/img18/754...1040700068.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/8...1040700069.jpg
Allah senden razı olsun kardeşim.
canavar gıbı oldu mu:)
haftaya canlısını gorurum artık:D masallah masallah ...
İstediğin, hatta istemediğin kadarı senin
*Arkadaşlar kokpit plastiği boyanırmı bununla?
*siyahı boyayan arkadaşlar mat siyah renk elde etmiş ama bu ürünü ilk gördüğümüz açık mavi jant videosundaki ürün parlak gibi.Mat-parlak seçeneğimi var acaba?
*sıcağa dayanıklılığı bi plastik kaplamaya nazaran nasıl?Jantlarda sıcak dolayısıtla atma vss varmı?
*Son olarak şeffaftan kastımız nedir?Vernik gibi bişeymi?
Her şeyi boyayabilirsin. Bu aslında bir boya değil kaplamadır. Mat-parlak seçeneği yoktur. 160 dereceye kadar bozulmadan dayanıyor. Şeffaf bildiğimiz şeffafdır. Hiç denedinizmi dersen hayır.
lacisi olsa hiç düşünmeden girişmiştim kokpit-konsol-kapı içi vss ,, ama düşünüp illaki bulurum kaplanıcak bişey:D:D
Bende siyah istiyorum hondanin hastaligi soyulan cam citalarinda etkili olur mu acaba? Alip denemem lazim :)
kanka gelırken bana getırsene bıtane cam cıtalarına yapak;)
Şaka mı bu ya? sıfır parça gibi olmuş. Nerden temin ediyoruz bu boyayı? Bir de mat mı yoksa parlak mı oluyor boyandıktan sonra?
Bakayım bi arabaya nerelerde uygulayabilirim acaba
evren izmirden Tago tarkan ithal edip satıyor burada mat oluyor rengi pm atarsan bilgi verir
beyazını ebayden aldım :D daha elime gelmedi de. birşey sorucaktım
jantları boyarken kaç kat atıcaz? tek kat atmak yeterli midir? yoksa 2 kat atmakmı lazım
keşke ebayden almasaydın. Çünkü kimyevi madde olduğu için gümrükten geçmeyebilir.
Kapatana kadar kat atacaksın.