Gaziemirden zaman zaman geçiyorum. Ancak cuma akşamları vs buluşabilirsek inciraltında daha mantıklı.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bugun Tago'dan plasti dip i alıp hemen uyguladık gayet güzel ürün teşekkür ediyoruz..
öncesi:
Uploaded with ImageShack.us
sonrası :
jantların hepsini çekemedik
ellerine sağlık.
Matmıymış, parlakmıymış peki![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
üstad konuyu tam okuyamadım sadece senin paylaştığın resimlerden mükemmel sonucu gördüm
sormak istediğim benim aracımdada kapı kollarında (içteki) bozulmalar car sendeki vagcom bağlantısı gibi ama sıkıntı krem rengi olmaları bu ürünün başka rengi varmı mesela krem rengi![]()
Evet beyler beklemediğiniz kadar ürün elimizde bulunmaktadır
Siyah olarak 45 tl
jantlar için dayanıklılık nasıl peki.yani 1-2 hafta sonra kendi kendien soyulmasın.yada kompresörle yıkarken soyulmasın bu ürün.
Bende onu dicektim. Boyaması kolay Gökhan.Bu ürünün numarası, istediğimiz vakit sökebilmemiz değil mi? E o zaman çıksın bi babayiğitde boyadığını söksün.
![]()
![]()
![]()
K.
beyazı ve siyah olarak toplam 2 kutu almak istiyorum fakat net üzerinden kredi kartı ile nasıl alabilirim![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)