Artık bir sitemizde var
Plasti Dip - Plastidip Kaplama
uygulama resimlerini atmaya başladım.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yeni renkler nezaamn gelicek
Şeffaf var kardeşim zaten.
Diğer renklerin gelmesine kesin tarih aldım artık allaha şükür. Sprrey olarak 2 ay içinde tüm renkler bulunacak arkadaşlar.
Ayrıca sprey değil ben kutuda lır kendim kompresörle basarım diyenler için beyaz dışında hepsi var. Beyazda 1 aya geliyor.
Yakında stok olarak bir sıkıntı kalmayacak çünkü ben direkt bu işi yapacağım artık.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yok ama yaparız.
peki mevcut ana renkleri karıştırıp ton oluşturarak kompresörde basılacak halde almamız mümkünmü?
yani farklı renkler birbirine karıştırılabiliyormu?
Arkadaşlar sayenizde, yoksa bende tanımam etmezdim ürünü. Şimdi kovaladık ettik Resmi Türkiye satışını aldığımızın müjdesini vereyim size. Artık bana Plasti Dip Tago diebilirsiniz.
Daha ii fiyatlar daha güzel ürünler ve olanaklarla hizmet vereceğiz artık.
Karma renk oluşturma kiti var bu markanın zaten onlarda gelecek nasipse.
Atarsa bi sende atar
Sakınan göze çöp batar, Kır zincirlerini kanak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)