bu şeffaf olanı kaput yada on tamponda kulansak taş izlerini veya çizikleri flan bi nevi korumuş olurmu
bu şeffaf olanı kaput yada on tamponda kulansak taş izlerini veya çizikleri flan bi nevi korumuş olurmu
siyah renkte parlak - mat seçeneği mevcut mu?
Kimisinin jantı parlak, kiminin panjuru mat olmuş ama genelde mat görüntüsü var.
Twingo için uygulama resimleri araç tamamen bittiğinde gelecek.
Bu arada renk ne tam parlak ne tam mat. Islakken çekilen resimler parlak gibi çıkmış, ancak buğulu bir rengi var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tek tip renk seçenekleri zaten. Yani birtek siyah var.
Üzerine vernik atarsan sanırım sökmesi zor olacaktır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Dostum hiç ürünüm kalmadı elimde. Hepsini tükettik
Mayısın son haftası gibi gelecek inşallah.
Mutlaka haber vereceğim.
Arkadaslar bugun bende plasti dip siparis ettim kapima kadar getirdiler sagolsunlar eve gelincede ilk is uygulamaya basladim
Ilk olarak plkaligi soktum;
Sonra yikadim;
ve sildim;
Sonra sira boyanacak yerin etrafini kaplamaya geldi;
Sira uygulamada;
Kurumasini beklerken;
Spreyi fazla yakin tuttugum akan yerler (acemilik iste)
Soylemeyi unuttum sol farda bantla son kat icin kaplandi cunku son kat icin spreyi baya uzaktan sktm;
Ve sonuc;
Buda bonus;
Uygulama videomuzda burada;
Bide bunun nasil oraya girebildigini bilen varsa tebrik edicem
![]()
blonde-redhead tamponun cok güzel olmuş bendede corsa b var ***** opel lerde hastalık plastik kısımlar gün geçtikçe solma yapıyor tanzikli suyla yıkarken cıkıyormu plastik dip yani atma yapıyormu sorunsuzsa hemen bende uygulayacagım
ürün geldi mi?
ön ve ön alt panjur + arka bagaj çıtası için 1 adet yeter mi?
bütün nikelajlardan kurtulmak istiyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)