maşallah diyorum sadece herkesin kalbinde yatanı yapıyosunuz herkes bi heveslendi siz konuyu açınca ben bile keşke imkanım olsa yapabilsem dedim emeğinize sağlık gerçekten konuyu takipteyim :D
Printable View
maşallah diyorum sadece herkesin kalbinde yatanı yapıyosunuz herkes bi heveslendi siz konuyu açınca ben bile keşke imkanım olsa yapabilsem dedim emeğinize sağlık gerçekten konuyu takipteyim :D
benim arabanın tavanını siyah kaplasak kaça patlar bize
siz yapıcaksanız ucuza yaptırıcaksanız pahalıya :D
konuyu her okudugumda gaza geliyorum yapacam diye sonra kapalı bir mekan bulamayacagımı hatırlayıp hevesim geri kacıyor :D :D
Ellerinize sağlık maşallah...
keşke yapabilsek wallahi 2 ayda bi rengini değiştirirdim her rengi denerdim :D
dediğim gibi 70 civarı bişi tutar
maşallah çok güzel olmuş eline emegine saglık
bende crx i yapmak istiyorum arkadaşın garajında
kırmızı renk orta halli bi kaplama malzemesini kaça alırız ? ve nereden temin edebiliriz ?
teşekkürler
Maşallah, bugün okulun önünde park halindeydi araç :)
sureklı sok tak laşka olmadımı parcalar
Cila olur mu kaplamanın üstüne ?
elıne koluna saglık kardesım kaplamaların bayagı basarılı
Eline saglik kanka bi gelip bakim yaw nasillmis :D
peki bende bişey sormak istiyorum, aracı kaplattık ***** önümüz yaz, yazlıkta ön kısma parkettik aracın camlarını bile yarım açık bırakıyoruz kızgın güneşten dolayı , bu şekilde park halinde beklemek folyoya zarar verirmi ? verirse nelere dikkat etmeli , birde pm den aracımın kaplanmasıyla ilgili sorum var :)
gayet başarılı valla :)
bende istiyom ya ultra mat siyah :D
tavanda bagajda vernik atmaları olan, sağı solu ufak tefek göçükler olan aracı düzeltip macunlatıp boyaya hazır hale getirip, macunlu halde kaplatmanın sıkıntısı olur mu?
macunun üzerine astar atıp onu kaymak gibi oluncaya kadar zımparalasınlar yani elinizi yüzeyde gezdirdiğinizde normal araba noyası hissi vermesi lazım hiç bi sıkıntı olmaz e92 bmw lere felan yaptırdılar ve sorunsuz kullanıyo arkadaşlarım hiç bi sıkıntı olmaz
şimdi bu kaplamanın maliyet ne oluyor toplam olarak folyosu ıscılıgı ıvırı zıvırı hb bi araç için.
valla bana maliyeti 500 ü geçmiyoda :D kaplamacılar muhtemelen 1000 liradan aşşağı el sürmez oda en adi yerler yani 5 ay sonra atar sıkıntı
gelimde beni yetiştir usta ez beni :D:D
15 dakkada kaparsın bişi yok ya :D :D
mekan açma değilde kendi yerin varsa orda kaplayabilirsin bi süre otuturana kadar tabi uğraştığın başka bir iş yoksa ellerinize sağlık gayet güzel olmuş.
okuyom ben ya yoksa ugrasırdım haklısın :D
1 metre kare fiyatı 25 lira civarında ama folyoların eni genelde 1.30 1.50 civarı oluyo