modifiyede son noktasın kanka![]()
modifiyede son noktasın kanka![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Evren abi sıfır gibi olmuş ellerine sağlık...Bu plasti dip güzel bir icat sanırım![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Ooo kardeşimYok yahu artık anca mevcut olanları eski kondisyonunda tutmak için uğraşıyorum. Totomdaki tüyler kadayıf oldu modifiye benim neyime
Dün 5 sene sonra farları anca temzilettim sen düşün artık.
Teşekkürler, cidden sıfır gibi oldu. Ama keramet bende değil malzemede. Cidden süper bir icat
Teşekkürler, hem fikirim. Orjinalden ve düz boyadan daha güzel oldu. Daha böyle plastikimsi bir görünüşü ve dokunuş hissi var. Doluluğu var yani malzemenin. Hele bir de zımpara yapıp temizleyerek yapsaydım çok daha güzel olurdu. Uğraşmadım o kadar![]()
Elinize sağlık.Sıfır gibi görünüyor.
eline sağlık çok güzel görünüyor.
bende nilkelaj panjura uygulama yapmayı düşünüyorum. panjurumun nikelajını el verdiği sürece kazıyıp boya yaptım ama pul pul boya dökülme yapıyor şu an.
bunun dayanıklılıgı nedir?sivri cisimlerle temas dısında basınçlı yıkamada filan atarmı?nedir görüşün?
umarım sıkıntı yasamazsın,bundan sonraki yıkamalarda sorun yasarsanda burdan bilgi veririsen sevinirim. güle güle kullan.
Bir önceki mesajımdan bu zamana 2 defa yıkattım aracı. Yıkamacıya özellikle "şuraya dikkat et, fazla su sıkma" gibi birşey söylemedim. Normal olarak yıkandı araç ve herhangi bir sorun olmadı.
eline saglık kardeşim
bende almayı düşünüyorum ürün geldiği zaman..meganeların ***** hastalıgı yakından bilirsin iç konsol kapı kolları gibi yerler zamanla soyuluyor..bende carbon kaplamıştım güzel oldu ama carbonda bir yere kadar oda zamanla kalkıyor sıcak soguk yediğinde..
bu ürün güzel bişeye benziyor videolarını falan izledim..merak ettiğim torpidoya uyguladıgım zaman kışın mesela kaloriferi açtıgımda sıcak havadan dolayı kalkma gibi birşey olurmu..?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)