Fiyat uygun gibi, ama boşver, gel sana nano yapalım :D
Printable View
fiyat uygun, ama srp den cok da iyi bir urun degil bubence.
acaip islak parlaklik veriyor bu bir gercek..
Cherry Wet Wax için kendi sitesinde indirim kupon kodu kullanan var mı ?
+10 TL sabit kargo fiyatı var
Profesyonel garajlar disinda bireysel olarak bu isi yapan varmi ankarada ?
Evet 150 TL üstü kargo ücretsiz ancak tek almaya kalksam 58 TL + havale vs derken 60 küsürlere gelicek.
Değer mi acaba diye düşünüyorum..
Kullandığım kadarıyla bence çok güzel bir ürün eğer başka şeylere de ihtiyacın varsa hepsini bir şekilde almanı tavsiye ederim.
Cherry'nin S3 üzerindeki etkisi =)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...76635031_n.jpg
Bu da cherry + 3xhardcore sonrası
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...16054892_n.jpg
cherry wet wax ile blackhole'un amaçları ve uygulamaları farklı mıdır?
Fiyat performans açısından cherry ya da pb black hole yerine ag radiant wax kullansak aynı işi görmez mi ?
Blackhole ara üründür, sonrasında illaki wax veya sealant sürmek gerekir. Cherry son kat üründür ve piyasadaki en dolgulu wax diyebilirim. Ag radiant wax'ın içeriğinde düşük aşındırıcı vardır ve bir söylentiye göre srp ile aynı üründür dolayısıyla koruma özelliği zayıftır.
Alacaksan cherry al derim.
çizik kapatıcılığı gerçekten ilk fotoğraftaki kadar başarılı mı yoksa bende bi problem mi var abi ? :) makinayla da yaptım elle de o kılcal çizikler azalmadı bile
koyu renk arabada, cok bastirmadan elle yapmayi denedin mi?
Hareleri filan gizliyor sadece, cok cizikli arabada cok is yapmaz.
Ch Turkiyenin dukkaninda minciklamistim bayagi
3 tane farklı arabada bastırmadan çok böyle vıcık vıcık dökmeden güzel bi şekilde uygulamadım fakat fark eden bişey olmadı. parlaklık ve kayganlık hissi güzel gayet ona diyecek bişey yok ama :)
Bende kendi c3ümde füme renkte ve s3ümde sarı renkte denedim derin pasta isteyen çizikleri tabiki de kapatmıyor ama diğer çizikleri çok iyi dolduruyor.
RDS olarak tabir edilen çizikler gitmez, derin kılcal çizikleride kapatmaz. Ancak, dolgusu srp, nxt'den fazladır.
Ben bastırmadan yukarı aşağı ve sağa sola hareketler ile uygulamıştım, sonuç ilk sayfadaki fotoğrafta belli zaten.
Cherry'den biraz daha fazla dolgu, ara ürün chemical guys glossworkz glaze'de mevcut.
Bunlardan çok daha iyi dolgulu ürünler var ama onlara ulaşmak biraz zor.
Chemical guys'ın amatör serisi dolgulu ürünleriyle yetinmek durumundaysanız da çok fazla birşey beklememek lazım.