yurtdisindan kimse bavulunda 1 galon yani.4 litre bidob cila getirmez arkadaslrlar
Printable View
yurtdisindan kimse bavulunda 1 galon yani.4 litre bidob cila getirmez arkadaslrlar
dubai bizden beter ya. bakalim david panpa mail atsin.
Guzel haberlerini bekliyoruz :)
Abi valla David panpan yardımcı olsun biraz nxt bitti, pb blackhole'dan da vaz geçirdi bu cherry beni arabaya girişicem cherry'i bekliyorum :)
Bu arada tekrar söyliym ayın 25'inde burada olacak arkadaşım var.
Edit: Amerika'dan gelecek.
bavuluna 1 galon alsin o zaman?
super ucuz olurdu.
ama kimbilir amerikanin neresinse , bir se urun stockta yoktu en son.
Piyasada guzel dolgu ürünler varken cherry inadı neden arkadaşlar.
Farklı şeyler denemek lazım =)
Birde nxt inadı var, o da çok entersan bir inat çeşidi. Yahu alın bir nano set, çizikleri giderin, sürün nanoyu hazır ucuza satanda var (Blackbird), minimum 1 sene kafanız rahat etsin, bıkmadınız çiziklerle savaşmaktan.
Dolgulu ürünlerin her yıkamada etkisi azalacak, doldurduğunuz çizikler yine ortaya çıkacak.
uzun sureli koruma sevmiyorum ben, teknolojik filan.
cila iyidir. iki ayda bir surersin rahatlarsin adeta
sene de 1 cila yapmanın hiç bir zevki yok :D ben ayda 1 uğraşacam :D ama bu aralar o kadar üşeniyorum ki =) Rıdvanı bekliyorum bi makina lazım :)
Auto Detailing Cherry Wet Wax
Buradan alacak ama out of stock sanirim, ben aradim UK i o yuzden internet sitesinde yok diye.
Donmedi daha hain
piyasada yok satıyor herhalde =)
Avrupadan yaklaşık 4-5 kg ağırlığındaki ürünü özel kargo harici getirmek pek mümkün değil sanırım, özel kargolarda DHL, Fedex... hem çok para tutuyor hemde gümrükte büyük ihtimal sorun çıkarıp astarı yüzünü geçebilir. Eğer illa Cherry wax diyorsanız Amerikadan USPS ile getirip PTT den almak daha risksiz olur ama onunda kargo parası çok tutuyor.
Denemedim ama Cherry wax bulunmaz hint kumaşı değil sanırım, Autoglym Radiant wax- SRP, Blackhole, Faracle Glaze bunları daha kolay temin edebilirsiniz.
Kusursuz parlaklık için tek çözüm çok iyi yapılmış bir polisaj, hangi ürünü kullanırsanız kullanın hiç birisi sizi memnun etmeyecek. Üzerine sürülen boya korumanın tek amacı boyayı koruyup kir tutmamasını kolay temizlenmesini sağlamak.
Abi nedir son durum, ne yapıyoruz?