bende sıraya girdim anadolu yakasında nerde yeriniz acaba ?
Printable View
bende sıraya girdim anadolu yakasında nerde yeriniz acaba ?
Geldi mi acaba?
Bende alayım bebişime siler siler parlatırız :)
Bu ürünün akıbeti ne oldu satış rekorları kıracaktı gelseydi :)
beklemedeyim :)
bütün forumlara konuyu açmış ama arkadaştan haber yok :)
İşi vardır birşey olmuştur. Hakan abi öyle biri değildir.Hem her ürünün eline ulaşma süresi var.***** yurtdışından getirtiyor.Eline ulaşmamıştır henüz.
tamam onları bayramdan sonra alsam sıkıntı olmaz heralde ***** bayramda kargo fln baya geç gelir aradan çıksın oda.hem belki ekstra ürünlerde alabilirim aracımın durumuna göre.
Doğru düşündünüz, devlet baba sağolsun son anda çok aşırı yoğun çalışan kurumların tatil süresiniz uzattı. PTT ile kargo çok hesaplı oluyordu, bugün isteseniz gönderirdim ama haliyle onuda tatil ettiler.
Sonuç olarak siz ne zaman isterseniz o zaman gönderirim :)
Teşekkürler.aslında aracımın detaylı fotolarını koyup doğru ürünleri fikirlerinizi biraz daha alabilirim çünkü araca uzun süredir boya koruma ve temizleme işlemi yapılmıyor ondan alıcaklarım yetersiz kalabilir yada tam olarak istenen sonucu veremiyebilir.ben çarşamba veya perşembe günü aracı fotoğraflayıp ona göre bir paket hazırlama taraftarıyım.
Wax'ın sonunu ben almıştım.
2 kere uyguladım, çok memnun kaldım.
Tavsiye ederim almak isteyen arkadaşlara.
varmı bundan elinde , istemiştim bende ama:)
ürün geldi mi?
aboo bende istiyorum ayrıca seninle detaylı şekilde görüşebilirmiyiz almak istediğim bir kaç ürün var görünce pm atarmısın senden rica etsem ben unutmiyim
Olur görüşelim :)
Ürünler daha gelmedi, gelince haber edeceğim :)
Elimde cherry wet wax kadar olmasada gene orta şeker dolgulu cguys cilaları var :)
Hatta araç ıslakken bile uygulayabileceğin ve camlarada sürebilceğin cilalar var :)
Tolga'nın aracına spot test yapacağım; istersen onunla konuş, bir haftasonu ufak çaplı cila, polisaj...vs günü düzenlemiş oluruz.