Belirsiz ancak doların sürekli yükselmesi ve gümrükteki problemler nedeniyle başka getirmek istediğim markalarada freni bastım.
Printable View
anladım abi hayırlısı olsun
Gelir ve fazladan elinizde kalırsa bir tane istiorum.
üstat daha öncedende istemiştim yineliyim
gelirse almak isterim aklında olsun
bende istiyorum pm ile haber verirseniz ödemesini anında geçerim.
Gelmeyecek di mi =(
hakan getirmiyor
internetden ebayden filan kendiniz sipariş verebilirsiniz
ne güzel ürünmüş yav..hakan bi fincan kadar varsa versene bana :D
srp de nxt de ( az da olsa) bu ürünün yaptıklarının benzerini yapabiliyor ki,
içinde filler/ dolgu olan bir çok ürün var türkiyede piyasada
nxt kesinlikle çizmez, çok dayanıklı değil sadece, ayrıca içinde aşındırıcı da yok, sadece temizleyici var.
herhangi bir glaze işinizi görür, nxt özellikle sevilmiyorsa
Dolgu özelliği olan ürünleri merak ettim bende ya, piyasada bulabileceklerimiz nelerdir
poorboys blackhole glaze deneyebilirsiniz arkadaşlar piyasada bulabilinirlik acısından.
ben kodları/isimleri karıştırıyorum ama nxt zaten bunların bir tanesinin amatör versionu,
alt tarafa bir tane glaze sürüp üstüne dayanıklı bir cila sürebilirsin.
bir çok insan arabanın boyasını pasta/macun ile inceltmek istemediği için dolgulu ürünler kullanıyor.
ben de farecla glaze/sır var, ben de siyah bir arabada yapsam böyle bir sonuç alırım.
Resim koyabilirim birşey değil
teşekkür ederim bilgiler için ranthor ve serkanım..aracım fiber oldugundan dolayı ne kadar pasta attırırsam attırayım saj bi araca göre yinede parlaklığı tam yakalıyamıyorum..ıslak ve parlak görünümü fiberde nasıl sağlarız aceba..bilgi sahibi olan varmıdır aceba?
m66 nxt den cok daha iyi.
koyu renk arabalar icin pb blackhole ve cg chery wax oneririm dolgunluk acisindan.