Amaç aynı ancak yol farklı; blackhole ara ürün, cherry öncesi ve sonrası birşey sürmeye gerek yok, çünkü cherry dolgulu bir wax'dır yani son kattır, boya korumadır.
Printable View
Blackhole ara üründür, sonrasında illaki wax veya sealant sürmek gerekir. Cherry son kat üründür ve piyasadaki en dolgulu wax diyebilirim. Ag radiant wax'ın içeriğinde düşük aşındırıcı vardır ve bir söylentiye göre srp ile aynı üründür dolayısıyla koruma özelliği zayıftır.
Alacaksan cherry al derim.
çizik kapatıcılığı gerçekten ilk fotoğraftaki kadar başarılı mı yoksa bende bi problem mi var abi ? :) makinayla da yaptım elle de o kılcal çizikler azalmadı bile
koyu renk arabada, cok bastirmadan elle yapmayi denedin mi?
Hareleri filan gizliyor sadece, cok cizikli arabada cok is yapmaz.
Ch Turkiyenin dukkaninda minciklamistim bayagi
3 tane farklı arabada bastırmadan çok böyle vıcık vıcık dökmeden güzel bi şekilde uygulamadım fakat fark eden bişey olmadı. parlaklık ve kayganlık hissi güzel gayet ona diyecek bişey yok ama :)
Bende kendi c3ümde füme renkte ve s3ümde sarı renkte denedim derin pasta isteyen çizikleri tabiki de kapatmıyor ama diğer çizikleri çok iyi dolduruyor.
RDS olarak tabir edilen çizikler gitmez, derin kılcal çizikleride kapatmaz. Ancak, dolgusu srp, nxt'den fazladır.
Ben bastırmadan yukarı aşağı ve sağa sola hareketler ile uygulamıştım, sonuç ilk sayfadaki fotoğrafta belli zaten.
Cherry'den biraz daha fazla dolgu, ara ürün chemical guys glossworkz glaze'de mevcut.
Bunlardan çok daha iyi dolgulu ürünler var ama onlara ulaşmak biraz zor.
Chemical guys'ın amatör serisi dolgulu ürünleriyle yetinmek durumundaysanız da çok fazla birşey beklememek lazım.
Benim merak ettigim bu cherry wax adli urun colli 915e mi rakip ayrica bu cherry yi kullanmadan once ve sonra herhangi bir urun kullanmak gerekiyormu parlikligi arttirmak icin ve kaliciligi saglamak icin
cherry tek başına urun colli tarzı bi ürünü uygulamak için glossworkz adlı urunlerını kullanmak gerekıor diye biliyorum ben. Ben bugun arcımın sadece ön kaputuna uyguladım, cidden efsane ıslak görünüm verıyor.
makine ile basit bir polisaj ardından kil+pb black hole+colli 915 niyetim vardı. Bu durumda pb bh+colli 915 ikilisine 150 tl civarı vermektense 3te birine cherry wet wax daha mı mantıklı? kalıcılık için üzerine colli 915 uygulanmasına gerek yok değil mi? kılcal çiziklerimiz harelerimiz çok ancak adam gibi uygulama yapan yok burda. benimde makine deneyimim yok. kısa yoldan çözüm. :o
Üründen elinizde var mı ?
Edit pardon zaten konu başlığı sordugum şeymiş :(
Butter Wet Wax ile aralarındaki fark nedir?
Link alabilirmiyiz ?
ben makine kullanmaya cesaret edemiyorum açıkçası. burada amatörce bu işi yapan mekanlardan birine sadece pasta attırıp hemen akabinde aracımı garajıma almak niyetim. daha sonra elle black hole + collinite 915 idi düşüncem ama bu wet wax ekonomik olarak avantajlı gibi. elle uygulayabileceğim bir polish var mı? makine gibi sonuç alamam biliyorum. olsun. boş durmaktan iyidir ha? :D
Chemical Guys Türkiye
Bu arada bi kaç güne fiyatların aşağı doğru ineceğini ögrendim alışveriş yapacak arkadaşlar biraz beklesinler.
Glossworkz almistim gecen gun geldi sabirsizlikla denemeyi bekliorm :D
kanka nerden aldın ya :D
glossworkz ustune colli 915 tarzı bi cila uygulamayı unutmayın
Elinizde bu üründen halen mevcut mu ? Bu sıralar almayı planlıyorum, şuan meg ürünleri kullanıyorum bu ürün kullanmamda bi sorun olabilir mi ?
Hex-logic Cila Pedleri
linkteki pedlerden hangisi ile kullanmak lazım cherry wet wax'ı?
Burdan aldim kanka :D Su sinavlarim bitsin gidip gelip dolaba bakiorm tutamiorm kendimi :D
işin üstadları bilirkişileri peki bu cherry wet wax uygulanmış araçlarımızı hangi şampuan ile yıkamalıyız?
iyi günler, geçen hafta pasta cila yaptırdım arabaya şuan kılcal çizik yok parlaklıktan da memnunum bu parlaklığı korumak için elle bi ürünü uygulamak istiyorum. bu doğru ürün müdür :)
Bu urun kilcal cizikleride aliyor mu acaba?
Almaz Samet sen 205 uygula çizikleri gider üstüne bundan atıp korumaya alırsın
bu cila kuılcaklları çokta kapatmıyor bilgin,z olsun kılcalları biraz sabrederek glossworkz glaze ile kapatıp katı waxla koruyabilirsiniz