Benim merak ettigim bu cherry wax adli urun colli 915e mi rakip ayrica bu cherry yi kullanmadan once ve sonra herhangi bir urun kullanmak gerekiyormu parlikligi arttirmak icin ve kaliciligi saglamak icin
cherry tek başına urun colli tarzı bi ürünü uygulamak için glossworkz adlı urunlerını kullanmak gerekıor diye biliyorum ben. Ben bugun arcımın sadece ön kaputuna uyguladım, cidden efsane ıslak görünüm verıyor.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
makine ile basit bir polisaj ardından kil+pb black hole+colli 915 niyetim vardı. Bu durumda pb bh+colli 915 ikilisine 150 tl civarı vermektense 3te birine cherry wet wax daha mı mantıklı? kalıcılık için üzerine colli 915 uygulanmasına gerek yok değil mi? kılcal çiziklerimiz harelerimiz çok ancak adam gibi uygulama yapan yok burda. benimde makine deneyimim yok. kısa yoldan çözüm.![]()
Butter Wet Wax ile aralarındaki fark nedir?
ben makine kullanmaya cesaret edemiyorum açıkçası. burada amatörce bu işi yapan mekanlardan birine sadece pasta attırıp hemen akabinde aracımı garajıma almak niyetim. daha sonra elle black hole + collinite 915 idi düşüncem ama bu wet wax ekonomik olarak avantajlı gibi. elle uygulayabileceğim bir polish var mı? makine gibi sonuç alamam biliyorum. olsun. boş durmaktan iyidir ha?![]()
Chemical Guys Türkiye
Bu arada bi kaç güne fiyatların aşağı doğru ineceğini ögrendim alışveriş yapacak arkadaşlar biraz beklesinler.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
glossworkz ustune colli 915 tarzı bi cila uygulamayı unutmayın
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Elinizde bu üründen halen mevcut mu ? Bu sıralar almayı planlıyorum, şuan meg ürünleri kullanıyorum bu ürün kullanmamda bi sorun olabilir mi ?
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Hex-logic Cila Pedleri
linkteki pedlerden hangisi ile kullanmak lazım cherry wet wax'ı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)