Teşekkürler, ürüne talep çok biraz beklemek gerekiyor sanırım![]()
Biz araçta Altın-Siyah uyumunu yakalamaya çalışıyorduk. Dış makyajlardada içerdede. Tam oturdu buda![]()
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
Teşekkürler..
İnce kılcal çatlaklarsa fazla sıkarak arada donması sağlanabilir, ama büyük çatlakları kapatacağını sanmıyorum. Oraya macun kıvamında sertleşen birşey uyguladıktan sonra bunu sıkarsanız sonuç daha iyi olur.
Teşekkürler, göstergeyi üreten kişiyle iletişime geçeriz eğer ciddi alıcıysanız p.m atarsınız. 1.2 motor var 6.000 d.d gördüm 7.000 d.d döner sanırım.
Ellerinize sağlık çok iyi olmuş![]()
...
elinize sağlık güzel olmuş. yalnız bişey sorucam, göğüs kısmını sökerek mi uygulama yaptınız yoksa üzerinde mi? ben de göğsü plasti dipleyecem de.
Söktük büyük bir bölümünü sonra direksiyonun büyük milini sökecek kadar sağlam bir anahtar bulamayınca tekrar vidaları yerine takıp maskeleme yaptık. Camlar vs. güzelce maskelenip göğüs boşaltıldı. Klima paneli vs. söküldü, elde taşınabilecek ve sökülen parçalar eve götürülüp evde boyanıp getirildi..
Uzun lafın kısası, üstünde yapabilirsiniz güzel kaplama ve iyi işçilik yapabilecekseniz. Bu arada boya mesafesini iyi ayarlayın akıntıyı belli ediyor vede ince 2 kat daha verimli olur..
başarılı olmuş gerçekten.
YouTube - ‪Plasti Dip MK5 rims‬‏
jantlara yapsak tazyikli su vs ile acaba atma yaparmı ?
Tamamen uygulama yaparkenki el becerinize bağlı boyanın tutunması. Hoş bence ürün çok profesyonel aşırı kötü kullanmadıkça sorun yaşamazsınız.
İnce ince katlar halinde 3-4 kat vurulursa yapışma daha iyi sağlanır diye düşünüyorum. Çünkü ince şekilde evdeki mobilyaya sıkıldı, tırnak atamadık![]()
suan durum nedir acaba soyulma falan yaptımı bende bir anadol toplamayı düşünnüyorumda ön göyüse bu ürün nasıl olur acaba
Kolay gelsin eline sağlık bende araç içerisinde kullanmak üzere Plasti-Dip aldım . Kullanmadan önce üzerinde yazanları okudum ve vazgeçtim. Sizde ürünü kullanmadan önce üzerinde yazan uyarıları ve kullanım prosedürünü okudunuz mu ?
Sanırım sen gazlar ve kimyasallar için olan genel kısmını okuyup bu kanıyab vardın
Dostum bu yazı Yurt dışında zorunlu, bu nedenle Türkiy7eded biz close olarak eklettik. Yoksa farkındaysan bu Plasti Dip in özellikleridir demiyor. Bu gazların ve kimyasalların gtenel özelliğidir diyor. Plasti dip in kullanım ve muhafaza şartı yukarda kendi başına belirtilmiştir.
Plasti Dip Amerikan yapımı olan ve tüm ama tüm sağlık ve iş güvenliği sertifikalarına sahip bir üründür. Bunu bugüne kadar gelen yabancı paketli ürünlerdede rahatlıkla görebilirdiniz. Yani sıkıntı yokDüntya sağlık örgütünün onayını ön kısmında koca mühür olarak görebilirsin. Tekrar ediyorum yurt dışında her türlü kimyeviler için bu alttaki close konuluyor, bu maddelerin %80i bunun içinde yok bile genel o yazı
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Göğüs üzerine 1 kat vuruldu ürün, kendi kendine soyulan bir ürün değil. Sıcak soğuk vs. bunlardan etkilenen bir üründe değil. Ama gidip tırnakla kaldırırsanız yada sivri birşey gezdirirseniz üzerinde, yırtılır orası doğal olarak. Ben bikere kapı tarafına sürttüm ondada küçük bir rötuş yaparak hallettik olayı. Aracın torpidosunun dokusuylada alakalı ürünün yapışması..
Okumadık, gerekli cevabı bir üst mesajda verilmiş teşekkürler.
Çok güzel olmuş. Tebrikler.
Direksiyondaki verim nasıl? *****, direksiyonda dayanıklılık daha da önemli. Ayrıca Plasti-dip'in direksiyonda oluşturduğu ele gelen his nasıl? Kayıyor mu, yapışıyor mu? Avuç içi ile sert kullanımlarda soyulur mu?
Direksiyonumda aşınma var. Deri kaplatmadan önce Plasti-dip deneyebilirim. İşimi görürse deri kaplamaya gerek kalmamış olur. Tavsiye eder misin?
Ayrıca yeni model araçlarda da benim gibi eli çok terleyenler orjinal direksiyonu fazla aşındırmamak için kaplama olarak kullanabilirler belki bu ürünü. Ne dersin?
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Ürünün sağlık açısından problem yaratıp yaratmayacağını özellikle araç içerisinde kullanımda güneş ışığı görüp ısınıp gaz salınımından ürktüğüm için 2 gündür nette araştırma yapıyorum.. Arkadaşlar gönül rahatlığı ile söyleyebilirim sağlık sektöründe bile kullanılan bir ürün bu yüzden buradan gönül rahatlığı ile daha önce yazdığım mesajı kendim çürütebilirimiki renk almıştım şimdi evdeki buz dolabı için beyaz siparişi vereceğim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)