bu eski araç göktuğun zavallı mondeosumuydu![]()
ellerinize emeginize sağlık cok iyi ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
http:://ranthor.uzun.name
http://ranthor.uzun.name/?p=34
turtle wax gloss guard dayaniklilik testi devam ediyor
Built to fall....
kesinlikle kötü bir ürün değil özellikle 427 pastasından çok memnunum, meg m85 ayarında.
Ayrıca silmesi çok kolay, su bazlı, tozutmuyor.
474 ince pastasından çok memnun kalmadım, farecla g10 daha iyi ondan.
453 teflon sealant ise vasat, turtle wax teflonla aynı kalitede
Built to fall....
evet öyle birşey duydum,koyu renkli arabada sıçrarsa kötü durmasın diye sanırım.
427 şiddetle tavsiye ederim, m85 ile aynı kalitede
Built to fall....
bir tampon tamiri daha
öncesi
uff olan zuzu | uzun.biz.tr
sonrası
flaş patlatma + zoom
uzaktan
Tampon tamiri | uzun.biz.tr
Built to fall....
Kişiye özel değildir sorunuz umarım;
Öncellikle kili ne ile uygulayacaksınız o önemli?Mesela kimisi var oto şampuanı+su karışımını sprey şişe ile püskürterek yapıyor kimi var detay spreyi kullanıyor.Ben detay spreyi kullanmama rağmen kilden sonra ne olur ne olmaz diye şampuan ile bir daha yıkıyorum.arabayı yıkayıp durulayıp ıslakken uyguluyorum tabi ben biraz aheste olduğumdan 1 panel bitiğinde diğeri kurumuş oluyor.O kuruyan paneli tekrar ıslatıp yeni kil koparıp işlemi uyguluyorum.Aynı şekilde tekrar eden döngü.
Boya-cam-jant sırasıyla yapıyorum.Ancak kilden sonra kesinlikle en azından iyi bir wax gerek.Kili daha çok komple uygulama yapmadan önce kullanıyorum..zaten her altı ayda bir kil-srp-collinite 915 üçlüsünü uyguluyorum vede sürekli kendim yıkıyorum.Her yıkamadan sonra wax it wet kullanıyorum.
direk suyla uygulanabilen killer de var...
azıcık sabun koyup kaydırıcık sağlayabilirsin.
Detailing spreyi, genelde toz, su lekesi gibi kusurları almak için kullanılan bir ürün.
meguiar's ın, atas'ın, chemical guysun filan ürünleri var
Built to fall....
Eline sağlık. Gayet güzel uygulamalar yapmışsın.
Ürünler hakkında pek bilgim yok. Size kendi aracımdaki durumla ilgili bir danışayım;
Arabamın boyası çok uzun süredir işlem görmedi. Bazı yerlerde lekeler, bazı yerlerde reçineler, bazı yerlerde de vernik kavlamaları var.
Elimin altında olan ve boyacılardan en rahat temin edebileceğim ÇBS'nin ve simtaş'ın ürünleri var. Bunlar işimi görmezse neler tavsiye edersiniz? Meg ve diğer markalar olabilir.
Teşekkürler.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
çbs'in pastalarını tavsiye etmiyorum,
internetde 15 tl 'te virtus ürünlerini yada bölünmüş meg ürünlerini bulabiliyorsun 250gr.
Ve 2-3 araba çıkarırlar rahat.
Hiç kasma çbs ile,
arabanın durumuna göre m85, m83, m82 al. Cizik gider, sonra üstüne adam gibi bir cila sür bitsin.
Built to fall....
Hain ozan benm uçan tenekeye ne öneriyorsunartık bi pasta cila yapmam lazım yoksa ölecek elimde korkuyorum
![]()
m85 üstüne hare giderici birşey, en sonda collinite yada göktuğdaki caurnubalı cila
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)