boya yok derken,
fırça ile rörüş var.
Ama piyasada anlatılan haliyle boya yok.
boya yok derken,
fırça ile rörüş var.
Ama piyasada anlatılan haliyle boya yok.
Built to fall....
süpermiş konu
Ilk mesajlardaki kirik resim linklerini düzelttim.
Bugün picanto'ya pasta ve aquartz nano koruma yaptım.
Önce chemical guys maxi suds ile iki posta yıkadım aracı (ikincisinde adams kuzu postu ile arabayı çitiledim.)
Daha sonra elimdeki gtecniq p1 pastasını değerlendirmek istedim. Ürün iyi sonuç veriyor fakat kullanımı sıkıntılı, ilk başkta sakız gibi sıçrıyor, hemen kuruyor, polisaj makinesini zıplatıyor.
Biraz su fıslayarak ve farkı pad kombinasyonları ile p1 in hakkından geldim, resmen bitirmek için kullandım diyebilirim. Daha sonra favorilerimden farecla g10 ile devam ettim.
P1 ne kadar kötüyse g10 o kadar iyi, kıvamı çok daha sıvı, kurumuyor, çalışması süper, sıçrama minimum.
Adams beyaz pad gtecniq p1 ve g10 karışımı ile tam istediğim kombinasyonu sağladım picantoda.
Ne hare bıraktı, ne zıpladı, ne kurudu. Aynı şekilde, iki pasta da filler özelliği olmayan pastalar oldukları için, uygulama sonrasında alkol ile silince beni üzmediler.
Daha sonra 1.5 senedir dolapta duran aquartz premium ile devam ettim. Hava sıcaklığı ve nem uygundu, fakat bizim garajda ışık yetersiz olduğu için silerken zaman zaman hare bıraktım.
Ürünü silmesi biraz zor. Notlarım şu şekilde
- Makyaj padi kullanmayın, gözlük silme bezini kesip kullanın, 2 kat kolay oluyor.
- Silerken uzun tüylü mikrofiber kullanmamak lazım, normal mikrofiber şart, Wax da ne kadar iyiyse sentetik nano teknolojik üründe o kadar kötü bu bezler. Emmiyorlar ürünü.
- Ürünü sürdükten sonra 10-15 saniye bekleyip, hemen silmek gerekiyor, kurumaya yüz tutarsa iz bırakıyor. Fakat aquartz iyi ürün, kendisni sürünce artığı da çözüyor iz kalmıyor ( nasiol gibi değil).
1-2 saat sonra da nemli mikrofiber ile aquartz titanium uyguladım. Bu ürünü uygulamak kolay, sürüyorsun ve sonra siliyorsun. Temiz... Ayrıca bıraktığı finish çok iyi , tek başına da kullanmıştım, tavsiye ederim.
Tam iş bitmişken, hortum patladı ve arabanın içi ve dışı her yer su oldu, 12 saat su değmemesi gerektiği için tadım kaçtı, ama yapacak birşey yok, elimde biraz daha premium+titanium var. Premium titanium un üstüne nasıl olur göreceğiz...
Genel olarak, sürülmesi nasiol'dan daha kolay bir ürün..
1 sene önce sürdüğüm glassguard ön cam da etkisiini gidermişti. Fakat yan camlarda canavar gibi hala iş yapıyor. tekrar ön cama sürdüm..
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)