jantları kaplarken lasitği vejantı sökmeye gerek varmı ?
yoksa aracın üstündeyken uygulanabilirmi?
Printable View
jantları kaplarken lasitği vejantı sökmeye gerek varmı ?
yoksa aracın üstündeyken uygulanabilirmi?
Jantı sökmeden bantlayarak yapabilirsiniz. Bisiklet kadrosu için siyahsa 1 adet kampamya yeter. Değilse zatrm jant kapanyası öneririm
istanbulda en uygun fiyatlı plastidipi nereden bulabilirim?
Size yakin avcilar garage39. Selamimi soylersiniz
çok teşekkür ederim :)
Konuyu hortlattım kusura bakmayın anadolu yakasında jantları kaplatabilceğim iyi bir yer var mı ?
plasdip ile kaliper kapaklarini boyasam olur mu
olursa 1 kutu yeterli gelir mi ?
Hergüm yaptığımız bir uygulama evet yapabilirsinşz 1 kutu ile
@TaGo kaliperde başarılı sonuç alınıyor mu ?
@TaGo
Selamlar,
Plastidip ile motor içindeki radyatör hortumlarını kaplayabilir miyiz ? Bu konuda ürüne güvenebilir miyiz ? Motor sıcaklığından zarar görmesi yada kalıcı olmaması veya standart motor temizleme ürünleri kullanımında deforme olması söz konusu olabilir mi ?
Son olarak, eğer böyle bir örnek var ise, paylaşabilir misiniz ?
külbitör kapağı vs hatta motor havuzunda öneririm.
PM atıyorum ama inbox ınız dolu ...
Ürünü belli renklerde almak istiyorum ama hepsiburada gibi sitelerden almak istemiyorum. Konu hakkında bilgi mesajı alabilir miyim ? Teşekkürler
Şu eleman istediğim şeyi yapmış, güzel olmuş. Astar yerine beyaz plastidip kullanmış. Benim düşüncem plastdip hiç sökülmeyecek şekilde uygulamak. Bunun için uygulamadan önce ne yapmalıyım ?
Plastidipped Water Hoses
Kayseride nerede buluruz tekzene falan baktım ama bulamadım
Ben almak istediğiniz renge göre yardımcı olayım
Abim selamlar ben yıllar önce kendim alıp boyamıştım jantlarımı , 1 sprey ile boyamıştım 4 tanesini neredeyse (17") jantlar. 2. kutu ilede ufak tefek kalan yerelere sıkmıştım.Tabi bahsettiğim 3 yıl önce falan.Sonra sinirlenip arabayı komple stock haline çevirmiştim...vs :)
Şimdi ben jantları tekrardan siyah yapmak istiyorum, üstünede parlatıcı atmak istiyorum tabi eskliden yoktu.2 kutu hayli hayli yeticek bana boyamak için jantları.PArlatıcı 1 kutu yeterli olurmu ? Jant bayağı kollu ( 17" Dijon http://i.hizliresim.com/RYZDX1.jpg )
Plastidipstore.com sitesi sizin hrhalde ordan alımı yapabilirmiyiz ? sorun olurmu şimdiden teşekkürler...
bence 2 siyah 2 parlatıcı kullan iyice kalın olsun
Site doğru evet :D
İslem tamam :)
https://i.hizliresim.com/y3P75n.jpg
Ön panjuru piano black yapmak için hangisini satın almam gerekiyor :)
17 inç için ben 3 sprey öneriyorum açıkcası
Lastikleri ve arabayi kapattim cunku evin bahcesinde boyadim ayrica ruzgar vardi.Arabaya yapismasin dedim plastidip ama yapissada cikar zaten.Sonradan ugrasmak istemedim.
2 kutu hayli hayli yetiyor bayagi bayagi kalin attim hala vardi yarimdan fazla icinde abartmamak icin biraktim,saka degil fis fis basmaktan bileklerim agridi :)
Spreyi sik yeter tarzinda ama iyi yapmak lazım, cok spreylenirse akiyor ve kotu duruyor
Yahu başka markalar jant başına 1 adet sprey dio. Biz bari 17" de 3 adet kullanın diyoruz el insaf :D
@TaGo abi hala yapamadım. Kullanım kılavuzunda yağmur görmeyecek dediği için,lanet olsun kaç gündür hava kötü korkudan yapamıyorum ya .
yok mu başka yolu
Yağmurla en ufak bir alakası yok :D Sadece yaparlken su olmaması gerekiyor bitirip 1 saat geçtikten sonra istersen yarı bele kadar sudan geç
Kaplamayı yaparken araca yapışan ufak noktalarla tek tek uğraşmak istemeyenler kil kullanabilirler. Kuzen aynayı kaplıyım derken arabası zebra olmuştu. Kil ile 10 dakikada temizledik.
Pm atıldı iç trimleri ve tampon cıtalarını boyayacağım.Burda paylaşırım :)
Merhabalar,
@TaGo abi nebula red bulabilme şansımız var mı?
sprey olarak hayır ama litrelik olarak evet var
Bende uygulama kısmında problem yaşadım pütürlenme oldu nedenini anlamadım.İlk başta plastik yüzeyi keçe temizledim ardından bez ile sildim sonra kutuyu iki dakika kadar çalkaladım.3 kat attım herkatın arasında 15-20 dakika kadar bekledim İlk katıda denildiği gibi hafif attmıştım ama fotoğrafta görüldüğü gibi pütürlü bişey çıktı ortaya.Sağ taraf mat siyah plastidip sol taraf mat siyah boya ile boyanmıs hali.Daha önce bu şekilde problem yaşamış olan var mı?
https://i.hizliresim.com/OonLJn.jpg
Yanlış yazmışım sol taraf plastidip,sağ taraf boya ile olucak.
Normalden çok pütürlü duruyor. Sanırım sprey biraz fazla yaklaşırmış olabilirsiniz
Genelde Plasti Dip parlaklığından anladığımız, Normal otomobil boyasından daha fazlasıdır. Videodaki örnek daha pasta cila yapılmamış halidir.
YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=yy423LwuEvM
Arkadaşlar bugün bilinenin aksine yada piyasada konuşulanın aksine Plasti Dip ürünümüzün ne denli sağlam ve pasta cila hatta zımparaya dayanıklı olduğunu gösteren bir video yayınlayacağım. Videoda Malesef aracımıza çarpıp kaçan birinin verdiği zayiatı telafi yöntemimizi izletiyoruz. Aracın sacında esneme meydana gelmiş ancak üzerinde 300 mikron civarı Plasti Dip ve koruma katmanı bulunduğundan boyasına herhangi br zarar gelmemiştir ve araç soyulmadan dahi boyasız göçük yöntemi ile tamir edilmiştir.
Videoda özellikle kullanılan malzemelerden bahsetmek gerekirse; Makita Polish makinası, Farecla G3 (En sert pastadır ve aşındırıcılığı çok yüksektir detailingci arkadaşlar bilir), Ped olarak ise yine ağır aşındırıcılar ile kullanılan Keçe kullanılmıştır. 2 dk boyunca polish işlemi yapılıyor. Tabi bu işlem var olan derin çizikleri alma amaçlıda yapılsa normalde Araç boyası üzerine uygulayabileceğiniz bir işlem değildir.
https://www.youtube.com/watch?v=tbf4Ofl8Dns