Hakan abi aslında dusterın ön tarafı panjur+ tampon+tampon altını audilere benzer kaplıyabilirsin aslında cokta yakısır değişik olur diye düşünüyorum.
Bu arada pm atıorum şimdi detailingle ilgili 1-2 sorum var.
Printable View
Hakan abi aslında dusterın ön tarafı panjur+ tampon+tampon altını audilere benzer kaplıyabilirsin aslında cokta yakısır değişik olur diye düşünüyorum.
Bu arada pm atıorum şimdi detailingle ilgili 1-2 sorum var.
Abi valla bak tarkan abi gelirken ist'e bende yanında gelirim imece usulu yaparız.
Bide bu detailing konusundan sona maskeleme de nedir abi senin için lütfen :)
Şimdi sen 1-2 yeri yapıcaksın sonra diyeceksin ki acaba burda nasıl dururdu falan derken hop bi bakmıssın yeni sprey siparişlerini vermişsin bile.
Detailing başka birşey, boyamak başka iş, boya için maskelemekde ayrı bir hüner. :icon_tup:
Ben hayatımda maket dışında bir halt boyamadığımdan kesin bir yerlere taşar eder bu meret :D:D:D
Göreceğiz valla, hele ben bir istediğim gibi yapayım , sonra Outback'in boyasız siyah yerlerine koruma maksatlı gene siyah siparişi veririm.
Sonra iş kesin çığırından çıkar gider :D:D:D
Ayrıca hakikaten samimiyetin için teşekkür ederim, düşünmen yeterlidir.:icon_tup: İnşallah elime yüzüme bulaştırmadan hallederim :) Halledemezsemde bir set daha alıp imdat düğmesine basarım :D:D:D:D
Plastidip sakat malzeme, allah muhafaza eline yüzüne bulaşır, boşver sen :D
bende istiyorum bundan.
Kredi Kartı ile ödeme seçeneği ne durumdadır?
Web Sayfasına baktım henüz etkin değil sanıyorum.
Site formatın yakında komple yenilenecek, yeni renkler ve ürünlerle birlikte kredi kart seçeneğide eklenecekler arasında.
Haber beklemekteyim :)
Kredi kartı ile ödeme konusunda gelişme var mıdır?
Bir de siyah olan ürünü kapı fitillerine uygularsak eğer nasıl sonuç alınır, daha önce bu şekilde yapılmış bir uygulama var mıdır ?
Şunu merak ediyorum ben arabamı aldığımda paslanmasın diye çamurluk içlerine pütür attırdım fakat çok kısa bir zamanda hepsi döküldü fabrikanınki gibi olmadı. Bu plasti dip o alıp o bölgelere uygulasam atma yapar mı? Hem birazda yumuşak bir dokusu var gelen taşlarda delinmesi zor olur gibime geliyor. Yapan eden uygulayan var mıdır?
Valla taş çarpmasından etkilenmez ama bu tarzada uygulama yapan yok. Ancak off-road araçları dal çamur çiziği olmasın diyerek bel altı kaplayanlar mevcut.
Bu arada sahibinden.com sitesinden get ilanı yardımınla alınabiliyor. Buyrun size en güzel kredi kartı
tago reiz
sanalpazar.com dan yapsan hem komisyon daha düşük hemde vade farksız taksit imkanı var
düşün bence
valla kankam buda bi fikir tabi.
Açıkcası sahibinden çok ortak bir pazar die ben böle birşeye sıcak baktım. Hani millet noterden fazla bu siteye güvenio ya o anlamda :D
Sanal pazar güzel fikir :)
Bu arada tek bir kutu 4 jant için yeterli oluyordu di mi yanlış hatırlıyor olabilirim ?
Litrelik alıp arabayı komple boyamayı düşünüyorum ne kadar almam lazım tahmininiz varmı ?
2.5 lt ve 1.5 lt tiner
Peki fiyatı ne oluyor ?
Birde bunu sertleştirmek için bir malzeme varmı yıkamada filan çıkmaması için
Asla ama asla yıkamada çıkmaz arkadaşlar.
kg lıklardan ve tinerden oluşan setin yaklaşık maliyeti 500tl olur.
Kardesim tecrubelerime dayanarak yorum yapayim. Oncelikle bantlaman cok guzel, o konuda sikinti yok. Yalniz esas kaplama alan kadar banttada kaplama olusturmussun. Belirttigim gibi urun cok yogun ve nereye tutarsan oraya gidio. Biraz bol kullanim olmus. 2. Gordugum hata; bantladigin yerlerde azda olsa damlama var. Bubdamlaciklar aslinda plastidip degil aeorosel gazi. Cunku plastidip siviya yakin degil katiya yakin. Aerosel damlacigi varsa calkalama az gelmistir. Birde resimlerin hepsi daha spreyi birakir birakmaz cekilmis cunku ortam bildigin parlak ve yas. Kuruyunca bundan farkli resim olmustur.
Sorun degil. Uygulama merkezleri mevcut bolgende. Fazla gonderip bu yarim kalmis islerin tamamlamasini saglarim. Fotolar icin tesekkur ederim
Tarkan abi müsadenle 1-2 şeyde ben eklemek istedim;
- Tarkan abininde dediği gibi ürün iyi karışmamış.(farkı görmek için çalkalamadan ve 1 dakika çalkaladıktan sonra deneyin.)
- Ürünü sıkmaya basladıktan sonra belli bir mesafeden bozmadan püskürtmeye devam edin o mesafeyi koruyun.
- Bazı bölgelerde aşırı fazla sıkılmış plasti dip var buda akıntıya sebep olmuş. Bazı bölgelerde ise hiç plasti dip sıkılmamış.
- Ürünü kat kat ve ince şekilde atın, 10 -15 dakika kurumaya bırakın. siz tek katta bitirecek gibi bol kullanmışsınız. (özellikle logoda)
- Güneşli havada uygulama yapın ki kuruma süresi kısalsın.
tavandaki güneş yanıklarından kaynaklanan atmıs verniklerle kalıntı olanların üzerine direk sıksak sıfır bir görüntü olurmu acaba?
zemın duz yada duze yakınsa evet deılse hayır cunku boya ve plastıdıp yuzeyın seklıne gore bıcımlenır.eger kot farkı varsa yuzeylerde alttakı dırek cıkar normal boya herhangı bı yuzey uzerındekı zımpara cızıklerını dolduramasada plastıdıp bu konuda basarılı .yanı yuzeyı test edın elınze gelen bı yer yoksa barız bı yukseklık alcaklık durumu yoksa kullanabılırsınız.
Vernik kati rahat kapanir
yeri değil ama o tavandaki vernik atma kalkma yanık olaylarına yapılabilecek bir uygulama yokmu acaba boya olmaksızın?
Selamlar
Son durum nedir fiyatlarda? Bir mavi birde siyah almak istiyorum da
Birde sahibindenden açıldı mı satış??
sahibinden get ilaniyla satis var arkadaslar
Abi yeşil rengi gelicek mi? bir de siteden baktım ama fikir verebilecek şekilde sarı rengin fotoğraflarını göremedim var mıdır bakabileceğim bir yer ya da elinde abi
Link'i var mı peki? Sahibindenden arattım bulamadım, sorun sizde değil bende :D
4 tane siyah alcam dip fiyat alabilir miyim
Plasti Dip Sprey -plasti dip sprey Siyah - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 73300394
Bu sahibinden linki arkadaşlar.
Ankara bölgesi için ise bir arkadaşımızla anlaştık. Dilerseniz bilgilerini verebilirim elinde daimi ürün bulunduruyor.
bizim ankara şaşmazda oto grubu üzerine boya dükyanımız var tekışık boya adı meguiars glasurit standox dyo akripol 3m vsvs ürünleri satıyoruz senelerce bu iş içindeydim ama bu ürünü hiç görmedim aslında bizde satışını yapabiliriz gibime geliyo :D:D şimdi yaza doğru ben aracın jantlarını beyaza boyamak istiyorum bi tane sprey yeterli olurmu kaç ml birde boyayı aldık atmadan önce altını sizin gönderdiğiniz tinerlemi temizliyiceğiz yoksa sell.tinerde iş görürmü
Hiçbirşeyle temizlemenize gerek yok. İsterse yüzey pis olsun. Plastidip gene oraya yapışır. Ama içiniz rahat edecekse siz duru su ile temizleyebilirsiniz.
Şaşmazda Can Hergüner arkadaşımız var. Plastik tamir ve özel işler ile ilgileniyor. Bu malzemeyi çokca kullanıyor. Kendisinden şimdi bile gitseniz gerekli bilgileri alırsınız. Kendisi aynı zamanda s1600 ve s2000 klasman 1. si dir. Camiadandır.
Facebook dan plastidiptr adlı gruba üye olursanız çalışmaların tümünü görebilirsiniz.
Bu uygulamlarda benden gelsin :)
https://www.facebook.com/profile.php...0693870&type=3