maskelemede uzun anlatılacak konu. maskeyi mutlaka ürün ıslakken çekin. yoksa yaptığınız yerle birlikte gelir.
demirhan oto her konuda yardımcınız olır
Printable View
maskelemede uzun anlatılacak konu. maskeyi mutlaka ürün ıslakken çekin. yoksa yaptığınız yerle birlikte gelir.
demirhan oto her konuda yardımcınız olır
1 Tüple ne kadar alan kaplayabiliriz? sadece tavanımı kaplamam lasm
twingo araç
tüple önermiyorum kardeşim. şirkete uğrarsan yerinde inceleme yapar arkadaşlar. miaafirimiz ol
Krom, nikelaj gibi yerlerde kullanabilirmiyiz bu ürünü ? Kaç kat atmak gerekiyor sağlıklı ve uzun süre dayanabilmesi için ?
offoad kullanımı için çok uygun değil. hemen yırtılıp deforme oluyor.
http://t1306.hizliresim.com/1b/7/nwmjl.jpg
motorsiklet jantinin kosesini yani lastik seriti gibi dusunun ama jantta olacak. blaze yellow yaptirmak istiyorm. ama komple degil sadece kosesini.. oldschool garage ile gorustum komple yapmamiz gerek dediler fakat ben oyle istemiyorm bu mumkunmudur acaba ?
pm attım....
Merhaba Tarkan
2008 civic hb fk2 kasa aracimi komple mat beyaz kaplatmak istiyorum iscilik dahil ne kadar olur Ankara polatlidayim.
ankara şaşmaz ve konya yolu balgatta yardımcı olabilecek firmalar var. uğrarsan yardımcı olurum
ben bu hafta başı cam çıtası için plasti dip sormuştum.Ürünü temin ettim.Bu ürünü illa boyacıya mı uygulattırayım yoksa kendimde yapabilir miyim?
kendiniz yapabişirsiniz. resmini çekip paylaşırsajız konu hakkınfa yardımcı olırum
gıda çarşısında. bank asya ya bitişik
bızımde bı sıse ıstegımız vardı ama :D
gönderildi hacım senin şişe :)
Way :) tamam ozaman bugun kargo gelir demek :) eyw brocum
mng ye sordur unutma. Tork teknikten geliyor
Gelmis kanka Allah razi olsun :) yarin bi uygulama yapiyim bakalim :)