can la dün buluştuk verdm plasti dip i komşum çıktı zaten :D
Printable View
can la dün buluştuk verdm plasti dip i komşum çıktı zaten :D
az önce sahibindende ki ilandan bir kutu plasti dip sipariş ettim, aracımın tamponundaki siyah aksamları ve yan cıtaları kaplamayı düşünüyorum. Siyah sprey kutu için bir kutu yeterli sanırım? Ne zaman elimize ulaşır acaba:)
Beni ne aramıon olum :D sahibindenemi git dedik sana :D
Emre modifiye fuarı gözüküo ufukta sana :D
ne renkleri var acaba,parlak turuncu var mı ? :D
Turuncunun hem pasteli var hemde fosforlusu.
tarkan abi bana bi numaranı pm'lermısın abi..
Benimde merak ettiğim şey jantlarımı piano black boyatmayı düşünüyorum.Acaba piano black renk seçeneği var mıdır.
Arkadaşlar ana renklerin dışındaki tüm;
Fosforlu Kırmızı
Fosforlu Sarı
Fosforlu Yeşil
Fosforlu Mavi
Fosforlu Pembe
Fosforlu Mor
Fosforlu Turuncu
Turuncu
Gri
Avcı Yeşili
renklerimiz aeorosol sprey şeklinde değil, gr lık ve kg lık olarak satılabiliyor. Sizlerin rahat uygulama yapabilmesi için yanında tiner vede her 2 karışımı dökebileceğiniz aerosol cam tüpleride yanında gtönderioruz.
Eski ana renklerimiz olan; Siyah, Beyaz, Sarı, Kırmızı, Mavi ve Şeffaf ise hem tüplü hemde gr lıklar olarak mevcut.
fosfor lu renkler bıraz zor kapatıyoo butun renklerını aldımm sıyah beyaz kırmızı ve mavı harıkaa ..
Fosforluların bir diğer özelliği. Mesela ben jantları kapladım, akşam bana çok fluu geldiler. Sabah geldiğimdeyse tamamen koyulaşmışlardı. Yani renkler 1 gün sonra tam oturdu. Ancak normal renklerde böyle birdurum söz konusu değil. Hergün yeni birşey öğreniom bende, ama tiner kokusundan kafam 10 milyon :D Takım elbiseyle plastidip sıkıoz sağa sola :D
bende aynı sekıldeyım abii bende :D suan ucuyorum havalarda :D
abi benim dip'imi gönderdinizmi :)
hastaneye gittiyse seninki :)
plasti dip nedir ben ayıkamadım :D