hiç görmedim yahu şaşmazda facebook hesabım olmadığı için malesef üye olamicam ama açık adres alabilirsem gidiyimde alıyım ordan jantlarımı boyayayım :Dbi beyaz bide şeffaf lazım kaput için şimdiden teşekkür ederim :)
Printable View
Ben alamadım ama Abim almış maus'unu dipplemiş hatta facebook grubuna yüklediği için indirim vermişsiniz :)
Bende spider pod'u yapayım dedim :
http://d1203.hizliresim.com/v/t/3tugk.jpg
Bana da bir indirim olursa mavisinden almak istiyorum bir kutu :)
Kartım yok hesap bilgileri ve son fiyat pmleyeblir misiniz??
sonunda elim değdi egzozları siyah yaptım buyrunuz:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...48543644_n.jpg
Arkadaslar konsol kaplamalari icin 1 tup yeter mi bundan?
İndirim nasil alicaz ben de istiyorum :)
Ankara'da satışını yapan yerin bilgilerini bende alabilirmiyim..
Bide birşey sormak istiyorum, fiyat farkı olucakmı netteki fiyat ile satan kişi arasında?
Arkadaşlar netten satan bizi zaten. Bu bir şirket. Plastidip , nasıl kıyak yapsın değilmi :D Yapamayacağı için aradaki arkadaşlarımız kendi kazançlarından feragat edip sizlere satıyor. Ayrıca sizler yerinde gidip uygulamayı görebiliyorsunuz. Hatta uygulatabiliyorsunuz.
Can Hergüner
FAST CARE oto mini onarım
Adres: Cevizlidere Mah. 1222. Cad. 1204. Sok. 2/B Balgat – ANKARA
Tel : 0 (312) 473 73 83
http://i.imgur.com/wcB1u.png
tesekkur ederim. can kardesimiz uygulama konusunda uzman. hatta her turlu plastuk tamirini yaptirmaniz mumkun
Müdür nedir simdi bir tüp fiyatı. bi pm alabilirmiyim.
Kardeşim elden bile alabiliyorsunuz İstanbulda
Avrupa yakasında moderatörümüz Tholl-ga ve Anadolu yakasında hızlı dizelimiz emre_ kardeşlerim ellerinde bolca tutuyorlar. Onlar benden daha iyi fiyat verebiliyorlar :) ***** ben fatura ve kargo ekleyeceğimden maliyet artıo.
Guncel sahibinden linki nedir? Yukardaki linkte satildi diyor kredi kartiyla almak istiyorum bi tup
Pm attim mesajini aldim :)
can la dün buluştuk verdm plasti dip i komşum çıktı zaten :D
az önce sahibindende ki ilandan bir kutu plasti dip sipariş ettim, aracımın tamponundaki siyah aksamları ve yan cıtaları kaplamayı düşünüyorum. Siyah sprey kutu için bir kutu yeterli sanırım? Ne zaman elimize ulaşır acaba:)
Beni ne aramıon olum :D sahibindenemi git dedik sana :D
Emre modifiye fuarı gözüküo ufukta sana :D
ne renkleri var acaba,parlak turuncu var mı ? :D
Turuncunun hem pasteli var hemde fosforlusu.
tarkan abi bana bi numaranı pm'lermısın abi..
Benimde merak ettiğim şey jantlarımı piano black boyatmayı düşünüyorum.Acaba piano black renk seçeneği var mıdır.
Arkadaşlar ana renklerin dışındaki tüm;
Fosforlu Kırmızı
Fosforlu Sarı
Fosforlu Yeşil
Fosforlu Mavi
Fosforlu Pembe
Fosforlu Mor
Fosforlu Turuncu
Turuncu
Gri
Avcı Yeşili
renklerimiz aeorosol sprey şeklinde değil, gr lık ve kg lık olarak satılabiliyor. Sizlerin rahat uygulama yapabilmesi için yanında tiner vede her 2 karışımı dökebileceğiniz aerosol cam tüpleride yanında gtönderioruz.
Eski ana renklerimiz olan; Siyah, Beyaz, Sarı, Kırmızı, Mavi ve Şeffaf ise hem tüplü hemde gr lıklar olarak mevcut.
fosfor lu renkler bıraz zor kapatıyoo butun renklerını aldımm sıyah beyaz kırmızı ve mavı harıkaa ..
Fosforluların bir diğer özelliği. Mesela ben jantları kapladım, akşam bana çok fluu geldiler. Sabah geldiğimdeyse tamamen koyulaşmışlardı. Yani renkler 1 gün sonra tam oturdu. Ancak normal renklerde böyle birdurum söz konusu değil. Hergün yeni birşey öğreniom bende, ama tiner kokusundan kafam 10 milyon :D Takım elbiseyle plastidip sıkıoz sağa sola :D
bende aynı sekıldeyım abii bende :D suan ucuyorum havalarda :D
abi benim dip'imi gönderdinizmi :)
hastaneye gittiyse seninki :)
plasti dip nedir ben ayıkamadım :D
bugun crxin tavanı yaptık plasti ile sonuc cok guzel oldu yarın fotoları eklerim
Ekle ekle kanka resimleri :)
Tarkan abi, dün öğleden sonra sipariş verdim ve az önce elime ulaştı, süper hız süper paketleme, çok çok teşekkür ederim, işi hallettikten sonra fotografları paylaşırım:)
Mehmet güle güle kullan.
3-5 dk çalkala önce malzemeyi. İlk püskürtmeyi malzeme üzerinde yapma. kısa kısa basışlarla gez ürünün üzerinde, ve arada bir çalkala tekrar.