2.5 lt ve 1.5 lt tiner
Printable View
2.5 lt ve 1.5 lt tiner
Peki fiyatı ne oluyor ?
Birde bunu sertleştirmek için bir malzeme varmı yıkamada filan çıkmaması için
Asla ama asla yıkamada çıkmaz arkadaşlar.
kg lıklardan ve tinerden oluşan setin yaklaşık maliyeti 500tl olur.
Kardesim tecrubelerime dayanarak yorum yapayim. Oncelikle bantlaman cok guzel, o konuda sikinti yok. Yalniz esas kaplama alan kadar banttada kaplama olusturmussun. Belirttigim gibi urun cok yogun ve nereye tutarsan oraya gidio. Biraz bol kullanim olmus. 2. Gordugum hata; bantladigin yerlerde azda olsa damlama var. Bubdamlaciklar aslinda plastidip degil aeorosel gazi. Cunku plastidip siviya yakin degil katiya yakin. Aerosel damlacigi varsa calkalama az gelmistir. Birde resimlerin hepsi daha spreyi birakir birakmaz cekilmis cunku ortam bildigin parlak ve yas. Kuruyunca bundan farkli resim olmustur.
Sorun degil. Uygulama merkezleri mevcut bolgende. Fazla gonderip bu yarim kalmis islerin tamamlamasini saglarim. Fotolar icin tesekkur ederim
Tarkan abi müsadenle 1-2 şeyde ben eklemek istedim;
- Tarkan abininde dediği gibi ürün iyi karışmamış.(farkı görmek için çalkalamadan ve 1 dakika çalkaladıktan sonra deneyin.)
- Ürünü sıkmaya basladıktan sonra belli bir mesafeden bozmadan püskürtmeye devam edin o mesafeyi koruyun.
- Bazı bölgelerde aşırı fazla sıkılmış plasti dip var buda akıntıya sebep olmuş. Bazı bölgelerde ise hiç plasti dip sıkılmamış.
- Ürünü kat kat ve ince şekilde atın, 10 -15 dakika kurumaya bırakın. siz tek katta bitirecek gibi bol kullanmışsınız. (özellikle logoda)
- Güneşli havada uygulama yapın ki kuruma süresi kısalsın.
tavandaki güneş yanıklarından kaynaklanan atmıs verniklerle kalıntı olanların üzerine direk sıksak sıfır bir görüntü olurmu acaba?
zemın duz yada duze yakınsa evet deılse hayır cunku boya ve plastıdıp yuzeyın seklıne gore bıcımlenır.eger kot farkı varsa yuzeylerde alttakı dırek cıkar normal boya herhangı bı yuzey uzerındekı zımpara cızıklerını dolduramasada plastıdıp bu konuda basarılı .yanı yuzeyı test edın elınze gelen bı yer yoksa barız bı yukseklık alcaklık durumu yoksa kullanabılırsınız.
Vernik kati rahat kapanir
yeri değil ama o tavandaki vernik atma kalkma yanık olaylarına yapılabilecek bir uygulama yokmu acaba boya olmaksızın?
Selamlar
Son durum nedir fiyatlarda? Bir mavi birde siyah almak istiyorum da
Birde sahibindenden açıldı mı satış??
sahibinden get ilaniyla satis var arkadaslar
Abi yeşil rengi gelicek mi? bir de siteden baktım ama fikir verebilecek şekilde sarı rengin fotoğraflarını göremedim var mıdır bakabileceğim bir yer ya da elinde abi
Link'i var mı peki? Sahibindenden arattım bulamadım, sorun sizde değil bende :D
4 tane siyah alcam dip fiyat alabilir miyim