bildigin plastik boya :D
Printable View
bugun crxin tavanı yaptık plasti ile sonuc cok guzel oldu yarın fotoları eklerim
Ekle ekle kanka resimleri :)
Tarkan abi, dün öğleden sonra sipariş verdim ve az önce elime ulaştı, süper hız süper paketleme, çok çok teşekkür ederim, işi hallettikten sonra fotografları paylaşırım:)
Mehmet güle güle kullan.
3-5 dk çalkala önce malzemeyi. İlk püskürtmeyi malzeme üzerinde yapma. kısa kısa basışlarla gez ürünün üzerinde, ve arada bir çalkala tekrar.
bantlama yapacaksan (ki ben neredeyse hiç yapmıyorum artık), bantla yaptığın yüzey arasaı radus bırak. Mesela çıta ile sac arası bir girinti olsunki, bantı sökerken plastidipte gelmesin. yada inceden neşterle geç garantiye al.
donduğu zaman kenardan kaldırmasın diye dimi abi, evet ters bant yaparım yada dediğin gibi arada boşluk bırakırım biraz..
bu ürünle arabanın ön kaputu boyanırmı???
plastidip zaten mat. parlatmak için ayrı bi ürün var ama büyük ihtimalle tutmicaktır.
hmm parlak olsaydı çok iyi olurdu ya
Kaputunu komple mat siyah yaparsan olur :)
çok abes olmazmı öle ama ya
bosver yanık boya kalsın daha ıyı plastı dıp ıle mat gorntuolucak derımsı bı kıvam olucak rahatsız olabılırsın gercı gerı donusu var ama sen boya yanıgı olan kısmın fotosunu cekıp ılgılı konuya ekle yorum yapalım.
bu arada plasti dip ten şikayetcıyım.
urun cok cabuk bıtıyor bı crx ın tavanı 1 bucuk kutu yedı .
kapı kolu cam fıtılı ufak tefek yerler guzel boyanıoda buyuk kısımlarda boya kapatana kadar baya ugras ıstıo
plastıdıpın fıyatı ucuzlasın ıstıorum 1 alana 1 bedava verılsın ıstıorum bırde denemelık kırmızı beyaz sarı yesıl ne kadar renk varsa gondermenızı ıstıorum :D
hastalık oldu anasını satım heryer zırt zırt boyuyorum ..
ruudvan :D seninki arap yağı bol bulma hesabına dönmüş la :D Bak yabancı forumlarda adamlar D segmenti koca arabayı 11-15 tüp arası komple kaplıolar. Hatta bu hafta biri Toyota Cressidayı 11 tüple kaplamış.
Ama dediğin gibi kampanyasal şeyler düşünebiliriz. Lastik firmaları bile yapıo bizmi yapmıyalım demi :D