Maskeleme önemli bırak saca doğru girsin biraz plasti dip. 2 kat yeterli olacaktır düşüncesindeyim. 1 kat at 20 dk kurumasını bekle hatta yarım saat sonra güzel bir kat daha at. 2 saat kurumaya bırak, dokunma.
Maskeleme önemli bırak saca doğru girsin biraz plasti dip. 2 kat yeterli olacaktır düşüncesindeyim. 1 kat at 20 dk kurumasını bekle hatta yarım saat sonra güzel bir kat daha at. 2 saat kurumaya bırak, dokunma.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abi sana Plasti Dip Tali bayilik vericem zaten![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
[QUOTE = Tago; 2406865] Abi sana Plasti Dip Tali Bayilik vericem zaten: D [/ QUOTE]
veeeer tüm marmaraya pazarlarım : D
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Araç içerisinde ses izolasyonu yapar mı acep ? koltukları halıyı söküp direkt saça uygulasak nasıl olur fark eder mi fikri olan ??
Dostum uygulamadan açıkcası cevap vermek oldukça zor. Yani ses izolasyon testide yok ürünün. Cevap vermek gerçekliğin dışına çıkmak olur.
Bu arada aracını boyatmak isteyen bir arkadaş ulaştı bana, nasipse komple boyalı bir aracıoda yakında bu başlıkta göreceksiniz.
Basınçlı suya karşı plasti dip dayanımını gösteren bir video
YouTube - ‪Plasti-Dip Durability‬‏
Abiler insanlık için basit benim için önemli bişey sorucam , plasti diple kaplanan yüzeyi sonradan sıkacağımız bi malzemeyle mat değilde parlak hale getirebiliyormuyuz?(sprey vernikle misal?)
Mercedese bi panjur aldım avandgarde modele benzeyen, ama tr ye giren hiçbi ürünün çıta gerisi siyah değil , bi tane aldım , kendim arkaları boyarım diye ama malzeme çok sıkıntılı.
ABS adlı bi plastik , öndeki çıtaları maskeleyip giriştim ama ne zımpara ker ediyor , ne plastik astar , ne de başka bişey ,,, en az 4 kere boyayıp tekrar kazıyıp boyamama ramen kuruduktan sorna sivri vi çisimle veya tornavidayla yokladığınız anda pul pul geliyo...Ramo şahit
Bu da yapmak istediğim şekli.
Şimdi ilki rezil olunca bugün tekrar aldım sıfırını ama psikoloji bozuk , kafayı taktığım için şeytan dürtüyo naapsam diye
Gördüğüm kadarı ile benim ilacım kafadan plasti dip ,, pul pul dökülme olayları vss ortadan kalkıyor ama benim mat değil , parlak bi yüzeye ihtiyacım var.Kullanan arkadaşlar demo amaçlı , sıktıkları bi yüzeye ellerinde varsa sprey vernik falan sıkıp bi deneyebilirlermi?Sonuç olumlu olursa hemen tarkan abiyle iletişime geçip alayım bi tane.Hem panjur hemde mat siyaha ihtiyaç duğduğum c4 ün soyulan kapı içi plastikleri için.
Arkadas biz Turkler yeminle manyagiz. Abi bu urune vernik sikinca parliyormu sorusunu bana bugune kadar 50 kisi falan sordu. Bende maykil amcaya sordum. Kim soruo bunu dedi. Dedim arkadaslsr soruo. Bu yasima geldim hicbir dunya ulkesinde bu soruyls karsilasmadim dedi
Ama ben sizin icin deneyecegim
Abi imkan varsa bi dene gözünü seviym , şu ızgarayı bulmak , bulamayınca komple kromu resimdeki hale getirebilmek için çektiğim eziyetlerle bi araba toplanırdı![]()
Ama sprey vernik markasi soyleyin bana. Bende ondan anlamiom hic
valla akçalı nın hem sprey boya hem sprey verniğini çok övüyorlar ama gerçekten hakim değilim konuya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)