Bahsettiğim ve kullandığım bu , ön ek'e falanda sıkıyorum bunu
Hepsiburada.com : Carpex Lastik Temizleyici Ve Parlatıcı 500 Ml 093007 | Oto Aksesuar
Bahsettiğim ve kullandığım bu , ön ek'e falanda sıkıyorum bunu
Hepsiburada.com : Carpex Lastik Temizleyici Ve Parlatıcı 500 Ml 093007 | Oto Aksesuar
Hepsiburada.com : Space Simsiyah Lastik Parlatıcı ÇİFT UYGULAMA SÜNGERİ HEDİYE 842350 | Oto Aksesuar
carpex'in yanına bir tanede bundan almıştım zırt pırt sıkarım diyeama kullanmadım daha
E-max 5 Kg 5/1 Çoğaltılabilir Konsantre Lastik Parlatıcı bu ürünü al hepsiburadadan ben lastikçiyim 2 yıldır ürünlerimizde kullanıyoruz çok memnunuz yarı yarıya su katabilirsinde katmazsan daha dayanıklı oluyor zaten bu 5kg sana 10 yıl kafadan yeter![]()
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
evet arkadaşlar çoğunluğun kararına göre en pratik alabileceğim şeyler,shell benzınlıgıne gıdıcem ya carpex alıcam yada stacplastik parlatıcı alıcam,onlardan olmassa meg in sitesinden endurance sipariş vericem şu an boyle dusunuyorum bakalım bugun ıcınde shelle gıdıp bakıcam ama umarım vardır
Bende lastik tam bir takıntı olduğundan kullanmadığım marka model kalmadı.Senelerce carpex siyah kutu sprey kullandım koliyle alıyordum bp den geldiği gün.Sonra meguıars endurance ile tanışınca almadım bidaha carpex.endurance parlatmıyor diyen yanlış uygulamıştır.Kuru lastiğe yedirerek bolca sürünce mukemmel parlatıyor.Henuz daha iyisini görmedim.Tek sıkıntısı yolda sıcrayıp kapı camurluk mahvediyor nokta nokta ama değer![]()
Nigrin nanotec serisi lastik parlatıcıyı tavsiye ederim uzun süre etkisini koruduğu gibi lastiğe basınçlı su tuttuğunuzda kirler boncuk boncuk olup uçuşmaya başlıyor.
ben voulis in lastik koruyucusunu kullanıorum ve sıktıktan sonra 4 kere aracımı tazıklı su ıle yıkatıyorum ve anca gecıo camurdan sudan gecsende hıc bısey olmuyo hıc aracını yıkatma 15 gun kalcana garantı verıyorum sana
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)