Aracımı pasta cila yapıcam. 2005 model jazz daha hiç pasta cila yapılmamış. Bu çizikler için ne önerirsiniz , sırasıyla hangi malzemeleri kullanmam gerekir. tskler.
![]()
Aracımı pasta cila yapıcam. 2005 model jazz daha hiç pasta cila yapılmamış. Bu çizikler için ne önerirsiniz , sırasıyla hangi malzemeleri kullanmam gerekir. tskler.
![]()
Başkan senin işin biraz zor gibi uygulama merkezine gitmen daha yararlı olur,çizikler elle gidecek gibi görünmüyor![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Prof. Makinayla G3 pasta yapip ardindan guzel bir cila gecebilirsiniz fakat o cizikler biraz derin gibi, kapatmayabilir, ama kilcal ciziklerden eser kalmayacaktir, tabiki ruudvan gorunce en iyi sekilde aciklar
g3 m3 hıkaye bn hepsını test ettım onayladım g3 le pasta yaparsın kaygan olmayan hafıfı cızıklerı cıkmış bı yuzey elde edersın g3 ten sonra mutlaka parlaklıgı kayganlıgı ve g3 un oluşturdugu hologramı almak ıcın hare gıderıcı uygulaman lazım cıkmaz deıl hepsı cıkar o beyaz derın cızık harıc bılmıosanız kendınız yapmayın bılıosanız malzeme temın edın yapın .
iyi cok güzelde g3 ne aga makinakı tüfekmibunun bi markası modeli seri nosu varmı?hare giderici nasıl bişi olaya fransız olduğum için soruyorum.ne marka ne model kullanıyım onu biliyim.g3 hare giderici cila kilde uygulasakmı daha mı iyimi olur mantığı anlıyorumda nereye ne malzeme kullanıcaz hangi marka onu bilmiyorum
g3 denılen pasta farecla markasının bır urunudur agır aşındırıcıdır.hare gıderıcı ıse agır aşındırıcının oluşturdugu duzensızlıgı duzeltmeye yarayan orta aşındırıcı seviyesinde polisaj urunudur.
kil yuzey temızlemeye yarar dolayısıyla yapılması faydalıdır.once kil yapılırsa temız yuzeyde pasta uygulamasının sonucu daha puruzsuz ve cızıksız olur.
Sanırsam daha önce hiç uygulama yapmadınız.Bu iş teorik olarak çok kolay öğrenilsede pratikte epeyce uygulama yaparak hayal ettiğiniz parlaklığa kusursuzluğa ulaşıyorsunuz.Eğer daha önce elinize makina alıp polisaj yapmadıysanız tavsiyem prof. bir yerde prof. ürünlerle yaptırmanız olacaktır.
güzel bir yıkama ve kil uygulaması ardından M105+M205+ipa+Poorboys Blackhole glaze+Collinite 915 araç ayna gibi olur.Derin çizik içinde çok ince rotüş yapılıp ardından zımpara yapılması lazm.belli olmucak hale gelir.Bu işte gerçekten bilen biri yapmalı yoksa sonuç hüsran olabilir![]()
cevap için tesekkürler bugun sonaxla konuştum kampanyaları varmış 150 tl ayrıntılı anlattılar pasta hare giderici cila boyakoruma vs vb bandrolunuzu garantiye yatırınca 3 parcada hediye veriyolar hazır cila ve 2 sey daha ama ne oldugunu hatırlamıyorum istersek nano diye bi uygulamaları var onu yapıyorlar ama ona hediye işi girmiyor.biz en iyisi işi bilene yaptırılalım aslında anlamazlar diye yaptırmıycaktım ama bütün malzeme sonax gerisi zaten işçilik olmadı beyenmedin çizikler gitmesse yenidn yaparız dediler
kil ile temizlik sonaxtada mevcut.çokta kolay bir uygulamadır.size tavsiyem gidip yaptırmadan önce yapılan araçları bir görmenizdir.Aracınız siyah renk.İşçiliği iyi değilse makina izleriyle karşılaşıp çileden çıkabilirsiniz.Bu işte kaliteli işçilik ve ürün önemli.Ben tercih olarak meguiars,menzerna,autoglym,gtechniq gibi markaları kullanan ve işi bilen birine yaptırırdm.İllaki sonax a takılmayın bence.Bu arada kesinlikle sonax ı falan kötülemiyorum benim kişisel tercihim.bu markalar ve bu işi bilen birisini bulmaktır.
Öncelikli olarak aracınıza kil uygulanmasınde fayda var.
Honda boyası yumuşaktır, fakat ağır bir aşındırıcı ve sonrasında hare giderici ile iyi bir finish elde edilir.
Extra olarak glaze ve wax uygulanabilir.
Sonax'da kil uygulaması yapılabiliyor fakat pahallı olabilir, kilin uygulaması çok kolay ve herhangibir makinaya ihtiyaç olmadığı için kendiniz çok rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz.
honda boyasına pasta yaptım, aşırı yumuşak
m105 den önce m85 yada m83 deneyin.
Bence ilacınız m83, en son katı bastırmadan geçerseniz, hare de az olur.
yada m83 üstüne m82 yapın
105 çok aşındırıcı 85 birazcık daha az 83 orta 82 hare giderici artık. ( 82 hiç kullanmadım)
g3 amatör uygulamaya uygun değil, acayip hologram bırakıyor ve çok tozutuyor, alternatif ürünleri deneyin
Built to fall....
kime yaptıralım sakaryada tek burası işten anlıyan sanayi dolu boyacı ama adam standart pasta cila yapar gönderir.cok iyi bi ustaya malzemeleri versek bu yaılan iyi markalar içinden sıkıntı yasarmıyız bu malzemelerin farklı bi uygulama seklı varmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)