User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Turtle hk

BlackEmperor
    Misafir

Turtle hk

Beyler elimde Turtle in bi ürünü var arabadada azcıkda olsa RDS mevcut ( hafif halka şekliden yıkama çizikleri)

arkadaşın arabada local bi uygulama yaptım kendi arabamdada güzel sonuç aldım ama komple araca elle mi uygulasam makine ile mi uygulsam daha iyi sonuç alabilirim tam emin olamadım.

ped olarak ne önerirsiniz.? Birde bunun üstüne gene Turtle hard wax

üstünede bunu

uygulasak doğru sırada iş yapmış olurmuyuz?

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ürünler iyi ama makina ile uygulasan daha iyi olur gibime geliyor.Tamponlar hariç makine ile yapılabilir.Turtle wax it wet çok guzel bir ürün ya
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

BlackEmperor
    Misafir
    wax it wet parasını cok iyi hak eden bi ürün tavsiye ederim. Scratch remover biraz kuru elle uygulayınca cabuk dagılıyor nası desem dengesiz bi asınma olabilir. gerçi ben ustubuyle denemiştim ufak bi yerde daha düzgün bi ped veya bezle uygulamam lazım. Asıl merak ettiğim bu ürün dediğim çizikleri giderir mi ?

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dene ya nolcak merak etme bisi olmaz =)
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler elimde Turtle in bi ürünü var arabadada azcıkda olsa RDS mevcut ( hafif halka şekliden yıkama çizikleri)

arkadaşın arabada local bi uygulama yaptım kendi arabamdada güzel sonuç aldım ama komple araca elle mi uygulasam makine ile mi uygulsam daha iyi sonuç alabilirim tam emin olamadım.

ped olarak ne önerirsiniz.? Birde bunun üstüne gene Turtle hard wax

üstünede bunu

uygulasak doğru sırada iş yapmış olurmuyuz?
    Doğru iş yaparsında RDS il ilgili ufak bir düzeltme yapayım. RDS random deep scratch'tır. Yani yıkamadan kaynaklı oluşan kılcal ve dairel çizik anlamına gelmez. Onlar swirl diye geçer.
    Elle yaparsan çok yorulursun ve çok tatmin edici sonuç almayabilirsin. Bence makina ile yap ama gene spot test yapmayı ihmal etme. Neticede ürünün aşındırma derecesini bilmiyoruz. Fazla aşındırıcı olabilir. Makina ile uygularken çok temkinli olmalısın.
    Cilayı attıksan sonrada aracı 1 hafta yıkama cila iyice tutunsun. Wax it wet'i de yıkama sonrasında araç ıslakken kullan. İşlem tamam.

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru iş yaparsında RDS il ilgili ufak bir düzeltme yapayım. RDS random deep scratch'tır. Yani yıkamadan kaynaklı oluşan kılcal ve dairel çizik anlamına gelmez. Onlar swirl diye geçer.
    Elle yaparsan çok yorulursun ve çok tatmin edici sonuç almayabilirsin. Bence makina ile yap ama gene spot test yapmayı ihmal etme. Neticede ürünün aşındırma derecesini bilmiyoruz. Fazla aşındırıcı olabilir. Makina ile uygularken çok temkinli olmalısın.
    Cilayı attıksan sonrada aracı 1 hafta yıkama cila iyice tutunsun. Wax it wet'i de yıkama sonrasında araç ıslakken kullan. İşlem tamam.
    teşekkürler, merak ettiğimde aşındırıcılık derecesi idi. Bir şekilde panel panel uygularım ama dengeli gidemezsem diye endişe ediyorum. Safe cut diyor ama hafif bastırıcına biraz aşındırıyo denediğim kadarıyla.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler, merak ettiğimde aşındırıcılık derecesi idi. Bir şekilde panel panel uygularım ama dengeli gidemezsem diye endişe ediyorum. Safe cut diyor ama hafif bastırıcına biraz aşındırıyo denediğim kadarıyla.
    Muhtemelen ağır aşındırıcıdır. Ancak geride mat yüzey bırakma ihtimalide var. Can sıkıcı bir sonuçla karşılaşırsanda en azından çok fazla canını sıkmaması için bence dış yüzeyde değilde kapı içinde marşpiyel üzerinde elle ve makina ile dene. Sonuç seni mutlu ediyorsa dış yüzeye geçersin.
    Başa çıkamazsanda bende diminishing özellikli, yani çalıştıkça küçük parçalara ayrılan orta -sert arası bir aşındırıcı var. Geride güzelde parlaklık bırakıyor.
    Linki bu;
    SWIRL REMOVER SCRATCH AND SWIRL REMOVER

BlackEmperor
    Misafir
    bi spot test ile dediğin gibi görünmeyecek bi yerde deneme yapayım. Matlaşma olabilir çünkü arkdaşın arabada vernik yanığı gibi bi yerde denedim belli belirsiz bi düzelme oldu çizikler gitti ama alacalı oldu bi taraf, eskisinden daha iyi oldu ama benim arabanın durumu daha "yeni" o yüzden kontrollü gitmekte fayda var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)