konyadan maslağa ürün için gideceğimi mi düşünüyorsun :D
neyse konyada iç anadolu bayiliği varmış. Bayramdan sonra giderim.
Printable View
he pardon ya cidden beynim sulanmış :D
yıllardır ürün alırım erdem boyadan kendileride alkol, tiner, kimsayallar üretiyorlar, sahibi ibrahim abi kimya mühendisidir, açık konsantre ürün almak istiyorsan zaten 20kg bidondan dolum yapıyor dökmesi zor oluyor diye 5lik bidonlara doldurmuşlar kaldıki konsantre ürün yaygın bişey olmadığı için yıkamalara verilen bidonlarla alıyorlar fiyat olarak oldukça uyguna geliyor, biraz düzensiz bir dükkan dağınık ortalık belki ondan dolayı hoş karşılamadın fiyat konusuna gelince alacağın ürün fiyatını internette bu fiyat deseydin o fiyata alırsın insanlık hali unutulabilir bende perpadayım hiçbir alışverişimde sorun yaşamadım.
Erdem boya iyidir, alışveriş yaptım.
İnternet satış siteleri filan çok karışık ama aradığını bulamıyorsun.
Atas'ın şampuanları, temizliyicileri kaliteli, vinet cidden çok çok iyi ürün, (apc de kullandım).
plak2 (iç temizleyici) ve pneubell (lastik parlatıcı), hydrorep (quickdetailer) de parlak ürünler.
Ben hydrorepi kutu kutu kullanıyorum.
Fakat waxy, çbs'den bile kötü, deopar mıdır nedir köpük etkisiz. Proteo güzel şampuan ama kir sökmekte geri kalıyor.
iç döşemede auto glym dış da ise meg ezer. fiyatları diyelim ki 5 katı pahalı. ama fiyatlar 3-4 lira yerine 15-20 lira. bence aradaki farkı kesinlikle amorti ediyor.
fiyatlar yaklaşık aynı ki?
bence meg'dan iyi katı waxlar da var,
nxt iyi bir ürün değil misal, colli 915 daha iyi gözümde.
markadan çok modele bakmak laızm bence
şu marka bağımlılığından kurtulun yahu ne konu olsa meg meg meg:) Türkiyede bilinen kaliteli tek o varda ondan herkes meg diyor , markasını bilmediğiniz ama meg'in ürünlerine göre daha memnun kaldığım markalar ürünler var
ya benim yarın erdem boyaya gitmem lazım deri döşeme ve torpido temizleme ürünü almam lazım ne marka ne model almalıyım
mıllet pahalı olanı sevıyor daha ıyı temızledıgını sanıyor atas vıbnet aldım 1o lıraya gayette tertemz ettı ılk gunku gıbı
APC al mustu güzelce sulandır fısfısla sık ufak bir fırça yardımıyla üzerinden geç ardından nemli bezle sil sonra bak çıkan kire + olarak bunu arabanın her yerinde kullanabilirsin. Örnek olarak motor içi kirliyse az sulandırıp bunu sık ardından fırçala 1 litreye yaklaşık olarak 3-4 kapak koyuyorum ben.
MEGUIARS*APC**ÇOK AMAÇLI GENEL TEMİZLEYİCİ*500 GR*SPREYLİ ŞİŞEDE*: satış, İstanbul'daa satın al. ERDEM BOYA TİCARET şirketinin MEGUAIRS OTO BAKIM ÜRÜNLERİ**9-12 TAKSİTLE*
Daha sonrasından Hyper Dressing kullanıyorum. Bunuda istediğin gibi sulandır yarımlık pet şişeye 2-3 parmak dök ardından bas suyu :D sonrasında fısfısla motor içine sık fazlalıkları sil gitsn bu zamazingonun bana en büyük + sı diğer ürünlere göre toz tutmasının çok çok az olması ve lastiklerin parlaklığının uzun süre gitmesi. İç platik aksamdada kullanabilirsin :icon_tup:
http://erdemboya.ticaretimiz.com/p14...-dressing.html
hem plak2 hem vrc test etmiş biri olarak ki kesinlike marka hayranı değilim vrc yi öneririm.Yiğidi öldür hakkını yeme sipek vinet ve lacer he birde motor için elektrik yalıtkanı vardı iyiler işlerinde.Ama proteo falan hikaye bence.
hakan e vitaminli koruyucu nasıl oluyor ya? eline mi sürüyorsun?
proteo mild bir şampuan, bence iyi, ama kir çıkarmada ehhhhh, fırçasız temizlik hikaye..
Elle mf bez ile veya cila padi ile sürüyorsun, fazlasını bezle alıyorsun. Zaten anında kuruyor, ben direksiyonda da kullanıyorum; ellerim çok terlediğinden her ürünü kullanamıyorum bu ürün elde yapışmada yapmıyor. Deriyi besliyor.
pH dengeli deri temizleyicisinide mf bezle uygulayabiliyorsun, vinilde de kullanabiliyorsun.
Proteo'yu cguys geitrmeden önce almıştım; çok şükür bayramda bitirdimde kurtuldum. Fırçasız temizliği hikaye, kullananlar nesini beğeniyorda öve öve bitiremiyorlar çözemedim gitti.
teşekkür butonu olsa da bassam,proteo'un temizleme yetisi gerçekten az.
5kg aldım bir de, asla bitmiyor, 1/1 filan sulandırıyorum bitsin diye:)
Ya aslında ben onu foam lance ile beraber mecburen lamıştım. Foam lance'i tek başına satmamışlardı. İlla proteo alacaksın moduna getirmişlerdi, mecburen almıştım.
Birde öyle bir empoze edildi ki, zannedersin proteo'dan başka ürün foam lance veya pompalı bahçe spreyi ile iş yapmaz. Sonax'ın şampuanıda gayet güzel foam lance ile çalışıyor. Temizliyor mu, tabiki hayır.
Neyse gelsin yeni ürünlerimiz, o zaman kendime ayıracağım glossworkz ve honeydew ile bir video çekimi yapar forumda paylaşırım. Ama gene insanların fikirleri değişmeyecektir o da ayrı mevzu :D
Marka Chemical guys.
Deri temizleyici 30 TL Deri bakım kremi 30 TL.
Ürünlerin linkleri
Leather Cleaner Plus Conditioner Combo Deal 2 Step Solution For Restoring Old Leather (Leather Cleaner 16 Oz. & Pure Leather Conditioner 16 Oz.)
maslak bayisinden jant temizleyici forlega ,lastik parlatıcı pneubal, plak2, vinet, forclean aldım:
vinet, meg apc'nin yanından geçmez, lekeleri çıkarmak için 2-3 defa çok uğraştım.
lastik parlatıcı fiyatına göre iyi.
plak2'yi en az 2 defa uyguladım her yerine, yinede sürmemişim gibi duran yerleri var.
forclean de fiyatına göre iyi.
resinol reçine çözücü kaputtaki lekeyi çıkarmadı.
genel olarak beklediğim sonuçları almadım, herkes meguiars diye tuttururken farklı markadan ümitliydim ama meguiars kullanmak gerekiyor.
apc de var bende vinet de var? emin misin yanından geçemeyeceğine....
ötekilere katılıyorum
bende akşam maslaktan vinet aldım bakalım yarın deneyip görecez :)
dun annemın muttafgını komple atasla temızledım kahvaltı masası ve koltuklarını temızledım derıydı hepsı pırıl pırıl oldu:D bırde yaglanmış ocagı temızledım bembeyaz oldu :D
bakalım yarın kelin arabada denerim ben mersonun işi varmış zaten kelin torpidoyu temizlerse beni hamamda kırklamış kadar olur :D
Ben de nerdeysse 1 aydir kapi gozunde gezdiriyordum Vinet'i, bi ara deneyecegim insallah :D
Ben plak2 ve idrolak kullanıyorum ATAS dan..
Plastik trimler ve deri yüzeyler için elimde ;
Meg Supreme Shine
Autogylm VRC
Atas Plak 2
303 aerospace protectant var elimde..Yani birbirine muadil 4 ürün..
En başarılı ürün bana göre (eski siyahlığa kavuşturma ve ömür açısından )
plak2 ve 303..
Bu da bir zamanlar yaptığım deneme ,
Atas Plak2 Ev denemesi - YouTube
tavsiye edenlerden ALLAH razı olsun 10 numara ürün
ya bırak bu işleri adını sanını bilmiyodun ben alana kaddan :D
nereye kullandın abi sonuç nasıl
vinet iyidir
tüm trimlerde kullandım çok memnun kaldım aynı şekilde kumaş kısımlarda da
birtek konsolda hoşuma gitmedi , beyaz lekeler kaldı
o fısfıs olan vinet 1/3 oranında sulandırılmış
konsol için birazcık daha sulandırmak gerekebilir, oldukça güçlü çünkü
valla ben alırken vatandaş koca bidonla veriyordu ben uğraşamam diyerek sprey olandan aldım :D
ben converslerımı atasla yıkıcam sımdı yazarım buraya:D
Atasin tr distributoru akrabam ona gore ayik olun :D