ben converslerımı atasla yıkıcam sımdı yazarım buraya![]()
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
![]()
bugra kirleri yaymışsın kötü olmuş
durulayıp, su çekme özelliği olan bir elektrik süpürgesi ( Halı yıkama makinesi) ile çekmen gerekiyordu.
Ben de aynı hatayı yaptım, süpürgede yoktu, normal su sıkıp mikrofiberle emdirdim.
Built to fall....
Çok kir yoksa ürünü mf beze sıkın, koltuklarınızı öyle temizleyip akabinde süpürge ile ürünün fazlasını çekin. Sonrada kurumaya bırakın oh mis.
hayırben tek kapı döşemesinde deneme amaçlı kullandım vakitsizlikten dolayı ama şahsi görüşüm olarak uygulamadan sonra başka bir ürün kullanmak iyi olacaktır deri sütleri falan vardı o tarz bişey çünkü etken maddesi cidden çok güçlü
![]()
anlatılana göre baya iyimiş bu zımbırtı ya bende alayım netten önerebileceğiniz neresi var ?![]()
Birazdan gidip alacam Topkapıda. O kadar anlatıldıki kullanmasamda evde dursun![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
deli olucam acaba ben mi yanlış kullanıyorum sizlerdeki gibi sonuç yok bende halbuki o kadar hevesle almıştım ama istediğim gibi olmadı lekeler aynı kalıyor..
tabi ya ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)