Olmaz, SRP ile dolgu yapıp üzerine m205 ile dolguyu kaldırırsın.
Bence önce kılcal çiziklere dolgumu yapacaksın, yoksa kılcal çizikleri yok mu edeceksin önce ona karar vermelisin.
Çizikleri polish ile yok edeceksen SRP gereksiz olur. Yok ben çizikleri maskeleyecem dersende polish yani m205, m105...vs gereksiz olur.
netten 105 aldım dun ulaştı elıme ve kıl de şımdi uygun bı zamanda kil> m105 >srp>collınate 845 uyguluycam resım koyarım dıycem ama gecen denedım beceremedım![]()
hayata başka bi açıdan bakın amuda kalkın
Collinite 915 cila
PB black hole ise glazedir.
Siyah renk için beklemeyi göze alırsan elle uygulama yapabileceğin chemical guys glossworkz glaze var, piyasadaki en dolgulu üründür. Kılcal çizikleri tamamen maskelersin üstelik bunu elle cila pedi ile yapabilirsin. Üzerinede dolgusuz, aşındırıcısz bir cila örneğin jetseal109 uygularsın işlem tamam.
iyice kafam karıştı![]()
genelde karşılaştığım ince kılcal cizikler, harelenme , tırnak giren çizikler için tecrübem olmadığı için girmiyorum.
sıralama da yanlış anlamadıysam,
yüzeyi iyice temizlemek
çizikleri gidermek için uygun pastayı kullanmak
cilasını atmak ve son olarak boya koruma yapmak ?
amacım uygulanan cilanın mümkün olduğunca uzun süre kalması. bunu nasıl sağlayabiliriz?
su tutmama özelliği en iyi nasıl kazandırılır?
kafamı karıştıran konulardan biride bu![]()
yazdıklarınızı okuyorum. tecrübeli olduğunuz çok belli, bazı yerlerde cila ve boya korumanın çok ayrı şeyler olduğu yazılıyor. ya da boya koruma özellikli cila yazan ürünlere inanmayın diyen de var.
sizden bir ricam olacak, size göre en iyi parlaklığı yakaladığınız cila hangisi?
boya koruma olarak hangisi?
nano boya korumalar ( mesela diğer bir konuda nanolex i gördüm forumda ve çok iyi gözüküyor) etkilimidir?
şu an sadece pasta cila uygulaması yapıyorum ama müşterilerimize etkili boya koruma , uzun süre parlak kalan cila , su tutmama özelliği ( nedense su tutmama özelliği, kişiyi daha çok etkiliyor , ne kadar uzun süre görürse , aracında boya korumanın devam ettiğini bilmesi kolay oluyor diye tahmin ediyorum. ) yanlış mıdır düşüncem?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)