SRP hafif aşındırıcı ve dolgulu ürün olduğundan boya zaten gözle görülür şekilde parlayacaktır. SRP sonrası aşındırıcı ve temizleyici içermeyen bir cila sürmen yeterli olacaktır.
Printable View
ag srp yanında finish için hangi malzemeyi kullanayım günceli :)
önce meg 2.0 tech wax atıp üstünemi atalım colli yi yoksa direk srp den sonramı?
Meg. nxt tech wax ile srp uyumsuzdur. SRP'nin yaptığı işi nxt söker. nxt içinde temizleyicilerde var o yüzden ya nxt + colli.
Ya da srp + colli yapın.
Özetle diğer başlıklarda da dediğim gibi, bu kadar ürün alınca illaki birisi fazla kaçıyor ve para boşa harcanmış oluyor.
Tek başına nxt'den 2 kat atsanız bile kılcallar gözle görülür şekilde kapanacaktır.
SRP'yide polisaj makinesi ve polish pad ile uygularsanız daha güzel sonuç alırsınız.
Ürün toplama kısmında ilerlemeler kaydettim.
Elimde:
İç mekan parlatıcı
turtle wax qd
ag srp
sonax şampuan (turuncu)
sonax jant temzileyici (jel sprey)
Biraz da bimden mikrofiber bez aldım ayrıca elimde yuvarlak uygulama süngeri de var.
Alınacaklar:
collinite 476s
COLLİNİTE 476s WAX**9oz-270ML**DÜNYACA ÜNLÜ BOYA KORUMA**: satış, İstanbul'daa satın al. ERDEM BOYA TİCARET şirketinin COLLINITE WAXLAR*KATI SIVI *DÜNYACA ÜNLÜ BOYA KORUMA*9-12 TAKSİTLE*
kil
KİL*CLAY BAR*TEMİZLİK HAMURU* BOYA TEMİZLİĞİ*100GR*: satış, İstanbul'daa satın al. ERDEM BOYA TİCARET şirketinin KİL*CLAY BAR*ÇEŞİTLERİ*OTO BOYA TEMİZLİK HAMURU*9-12 TAKSİTLE*
atas vinet.
VİNET KONSANTRE 1/10 *1 KG*OTO DERİ*VİNİL*PLASTİK*OTO DÖŞEME*KUMAŞ ve HALI TEMİZLEYİCİ: satış, İstanbul'daa satın al. ERDEM BOYA TİCARET şirketinin ATAS OTO BAKIM ÜRÜNLERİ**9-12 TAKSİTLE*
Ürünlerin linkini bilerek koydum eğer daha uygun fiyatlı almam mümkünse önerilerinizi bekliyorum.
son olarak şampuanlı temizlik için satılan mikrofiber eldivenlerden alayım mı. Ya da uygulama pedi için marka kasmamıza gerek varmı?
güncel :)
ürünleri tamamladım.
İç mekan parlatıcı
turtle wax qd
ag srp
sonax şampuan (turuncu)
sonax jant temzileyici (jel sprey)
autobrite cherry glaze
bilt hamber kil
amway loc
yarın sıkıntı olmazsa sırayla deniyorum fotoları atarım :)
yıkama > kil > ag srp > glaze
birşey sorucam bende meg in kil kitini aldım ped felan aldım ama sadece bunlarla yetinmek istemiyorum bunların yanında daha farklı ne gibi birşey uygulayabilirm ?
sana tavsiye edebilecegim ürünler meg nxt sampuan ve meg yıkama eldiveni ile,colli 915 wax,meg uqd,meg 2.0 tech wax yine....tüm bunlar elle uygulanıyor,ama aracının rengine ve boya durumuna göre değişiklik yapabiliriz ürünlerde.....
sen aracın fotolarını çek ona göre ürünler önerelim en iyisi......
tamam ozaman :) teşekkürler
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler yeni başlayacaklara rehber niteliğinde olmuş. Şampuan anladığım kadarı ile Meg NXT tercih ediliyor. Lavor Express plus yıkama makinası ve Bim fiber bez başlangıç için ideal gözüküyor. Peki benim merak ettiğim benim aracım daha yeni boyandı ben bunu yıkayıp kuruladıktan sonra bakım olarak yapılması gereken nedir ?
5li microfiber bez seti Carrefour da 6 TL
arkadaşlar affınıza sığınıyorum ama bu wax dediğiniz nedir bir çeşit cilamı yoksa şampuan benzeri bir ürünmü
elimde nxt 2,0 var normal yıkadıktan sonra uyguluyorum ama genelde yazılan wax sonrası uygulamalar var