sonax kırmızı şişide hızlı cila nasıldır bilen varmıdır
Printable View
sonax kırmızı şişide hızlı cila nasıldır bilen varmıdır
2.el yahut fiyat performansı iyi olan bir polisaj makinesi arıyorum :)
bugün washmitt yerine banat mikrobier paspas ucu aldım. bildiğiniz saplı süpürge ucu ama mikrobierden çok yumuşak ve acayip su tutuyor kiri de fazlasıyla içine hapsediyor memnun kaldım.
http://www.banat.com/tr/big/780520.jpg
öncelikle araç hiç daha önce uygulama görmemişse.
kesinlikle fırçasız. Sünger olabilir mümkünse mikrofiber washhmitt ile güzel bir şampuanla çift kova kullanarak yıka.
sonra kalıntı kirler için kille temizle. kili her panel için ayrıca yoğur ve yüzeyde kayması için ben şahsen yıkamadan artan şampuanlı suyu kullanıyorum.
yüzeyi hazır hale getirdikten sonra ilk kat aşındırıcı ve dolgu özelliği olan. AG srp favorimdir. Elle uygulamada bile baya güzel sonuç veriyor.
sonrasında zaten srp baya etki eder fk1000p (kullanmadım ama makine alırsam kesinlikle alacam) finish geç.
basit bir şekilde böyle. Tabi boya durumuna göre profesyonel olarak belli aşındırıcıları veya dolguları seçip ona göre işlem yapmak başlayan birine göre baya karmaşık. ben de yeniyim araştıra araştıra öğreniyorum artık :)
ürün konusunda eğer eli yüzü düzgün bir ürünse zaten etki eder. aralarındaki fark 9-10 hadi 8 ile arasındaki fark kadardır bence.