Arkadaşlar ne zaman siyah bir araba alsam bu hastalığa tutuluyorum,arabanın ayna gibi parlaması,yakından baktığım zamanda en ufak pürüz dalgalanma leke görmemem lazım.Yeni aracıma alındığı gün sonax ın siyah renk araçlar bu cilasından uygulattım
şöyle bir sonuç elde ettim,güzel gibi görünüyordu
aradan geçen 20 günlük süre zarfında ise araç 3 kere sonaxın cilalı şampuanı ile yıkandı ama açıkçası ben hiç kaportaya cilaya yakından bakmamıştım,hep aceleye geldi yıkattık çıktık inceleme fırsatı bulamadım.
en son ise dün Meg'in şu ürünü ile kendim cila yaptım (ürün ve yağmurdaki sonucu)
Dün meg. cilayı kendim yaparken farkettim ki araçta yakından dikkatli bakılınca belli olacak şekilde yer yer kılcal çizikler var,ayrıca sağ sol çamurlukta nedenenini anlayamadığım bir şekilde su damlası kalıntısı gibi izler var,yani nasıl anlatayım hani yağmur yağar arabayı yıkatmazsınız o yağmur damlaları kuruyunca nokta nokta çamur şeklinde iz bırakır,onun gibi izler var,kaportaya yapışmış gibi sanki,çıkmıyor bi türlü.dün benim çabalarımda fayda etmedi,bu ürünlerin hiç biride fayda etmemiş.Çok yakından dikkatli bakınca belli oluyor inanılmaz rahatsız etti beni.
Şimdi ben sıfırdan bunlardan kurtulup yeniden parlaklık istiyorum,yalnız pasta olayına pek sıcakta bakmıyorum,kil kullansam aracın üstündeki bu kadar cilayı kil alır mı? eğer kil alırsa;
meg. in şu ürününü kullansak (sanırım bunun içinde cleaner wax falanda var tam bir set şeklinde)
Arkasından şu cilayı yapıştırsak işimiz görülmüş olur mu?
bu ürünlerin öncesine sonrasına veya arasına şu ürünüde katmalısın diyebileceğiniz bir ürün var mı?
Eğer Kil o kadar cilayı çıkartmaz diyorsanız mecbur pasta mı yaptırcaz,pasta beni çok tedirgin ediyor ustalık isteyen bir iş,bu şekil temiz pasta yapan bi ustam vardı adamı bulamıyorum,güvenemiyorumda kimseye pasta konusunda.
nasıl olcak bu işler
biraz uzun oldu ama okuyupta bilgi veren olursa sevinirim,birde ben öyle ürün numaralarından kısaltmalarından falan anlamıyorum.Bana diyin ki şunları şunları alıcaksın şu şekilde uygulayacaksın.