User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İ30 CRDİ 115 lik ??

escobar666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i30 ların 1470 kilo olduğuna eminmisiniz, kendi sınıfı için çok yüksek bir ağırlık. Bir üst sınıf ağırlığında, megane lar 1300 kilo mesela, bu ağırlık bile fazla c segmenti için
    walla bak istersen sitesinde teknik özellikler bölüöünde yazıyor
    Hyundai
    bende sasırmıstım ama sunu söliyim inanılmaz bir yol tutusu var ve ESP gercekten gerekli yerlerde ani manevlara yardımcı oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok artık dıyorum km de sehır ıcı ben 300 krş yakıyorum 1.9 tdi
    walla suan 250/300 arası oynuyor ama araba rodaj dönemindedir diye sineye cekiyoruz bakalım )

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman duşer o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide bişisorcam aracı gece denedim edirne yolunda 180 190 fena cıkıo 200 e geldiginde motor freni yapıor sanki anlamadım gitti hatta hafif meyil vardı devir arttı ama ibre 200 cakıldı ??? nedendir acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı escobar666 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide bişisorcam aracı gece denedim edirne yolunda 180 190 fena cıkıo 200 e geldiginde motor freni yapıor sanki anlamadım gitti hatta hafif meyil vardı devir arttı ama ibre 200 cakıldı ??? nedendir acaba
    200 de limitör var diye biliyorum.

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altınızdaki araba dizel 190-200 normal takılması kesici falan filan fazlada sıkıştırma bence gerek yok tapa gaz gitmeye..
    Yakıt konusundada benim araçta 1.6 Crdi yazılımlı şuan şehir içi 5.6 gösteriyor yol bilgisayarı sizin araç rodajı falan bitsin tam kaç km bilmiyorum da ilk yağ değiştirdikten (bence 15000 km bakımını falan beklemeyin 5000km de falan değiştirin sadece yağınızı sonra 15binde genel bakıma götürün derim) sonra bariz düşmesi lazım yakıtınızın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre-e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 de limitör var diye biliyorum.
    olabilir bencede çünki 180 civarına kadar acavip ivmeleniyor sonra sanki motor freni yapıor kitleniyor 200 de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altınızdaki araba dizel 190-200 normal takılması kesici falan filan fazlada sıkıştırma bence gerek yok tapa gaz gitmeye..
    Yakıt konusundada benim araçta 1.6 Crdi yazılımlı şuan şehir içi 5.6 gösteriyor yol bilgisayarı sizin araç rodajı falan bitsin tam kaç km bilmiyorum da ilk yağ değiştirdikten (bence 15000 km bakımını falan beklemeyin 5000km de falan değiştirin sadece yağınızı sonra 15binde genel bakıma götürün derim) sonra bariz düşmesi lazım yakıtınızın
    inş. bakalım ama dediğin gibi 5000 de yağını değişicem tavsiyene uyucam dostum,,sen aracı o hp ye nasıl cıkardın ??maşallah top speedde kadran full yatırıyormusun

BlackEmperor
    Misafir
    normal sayılır bende 1.4 D4D varken genel ortalamam ( 30 bin km kadar kullandım) 6 lt civarıydı. ki arada bir sıkıştırıyordum okşayarak kullandığımda ise 5 lt ortalamaya yaklaşıyordum sehir içi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inş. bakalım ama dediğin gibi 5000 de yağını değişicem tavsiyene uyucam dostum,,sen aracı o hp ye nasıl cıkardın ??maşallah top speedde kadran full yatırıyormusun
    Yazılım yaptırdım sadece extra hiç bişey yok aracımda top speed olarak eskisi neyse yazılımdan sonrada aynı ama ara hızlanmalarda bariz fark ediyor.. Bizim araçlarda yağ çok önemli turbo cıt kırıldım diyorlar servise gitmeden yağınıda kendin al mesela castrol,mobil falan onu koysunlar (5litre) kullandıkları yağ 5 para etmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılım yaptırdım sadece extra hiç bişey yok aracımda top speed olarak eskisi neyse yazılımdan sonrada aynı ama ara hızlanmalarda bariz fark ediyor.. Bizim araçlarda yağ çok önemli turbo cıt kırıldım diyorlar servise gitmeden yağınıda kendin al mesela castrol,mobil falan onu koysunlar (5litre) kullandıkları yağ 5 para etmez.
    yakıt ekonomisi yapıyormu bu yazılım soft kullanımlarda ??yağ konusundada tercihen castrol kullanıcam ayrıca bor power denen ürünü kullanmanın bir faydası varmıdır motora ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    normal sayılır bende 1.4 D4D varken genel ortalamam ( 30 bin km kadar kullandım) 6 lt civarıydı. ki arada bir sıkıştırıyordum okşayarak kullandığımda ise 5 lt ortalamaya yaklaşıyordum sehir içi
    walla senin d4d ekonomikmiş görünen tabloda maşallah ,, bu aracın kendine affettirdiği nokta performansı oda olmasa walla gözünün yasına bakmam satarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıt ekonomisi yapıyormu bu yazılım soft kullanımlarda ??yağ konusundada tercihen castrol kullanıcam ayrıca bor power denen ürünü kullanmanın bir faydası varmıdır motora ??
    Bende castrol kullaniyorum extra bor falan hic kullanmadım zaten yağ kutusunun üstünde asla katkı maddesi ilave etmeyin gibi ufak bir not var bulaşma bence hiç gerek yok. Chip tuningden sonra arabayı sürekli sıkıştırmadığın sürece yakıt azalma oluyor bu uzun yolda daha çok fark edersin ankara-istanbul 410km falan gittim ortalama tüketimim yol bilgisayarinda 4.2 4.3 falan gösteriyor suan sehir icinde okul git gel yapiyorum 5.6 arada bi 5.8 falan oluyor 5.9 hic gormedim.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bi müşterimin paylasımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende castrol kullaniyorum extra bor falan hic kullanmadım zaten yağ kutusunun üstünde asla katkı maddesi ilave etmeyin gibi ufak bir not var bulaşma bence hiç gerek yok. Chip tuningden sonra arabayı sürekli sıkıştırmadığın sürece yakıt azalma oluyor bu uzun yolda daha çok fark edersin ankara-istanbul 410km falan gittim ortalama tüketimim yol bilgisayarinda 4.2 4.3 falan gösteriyor suan sehir icinde okul git gel yapiyorum 5.6 arada bi 5.8 falan oluyor 5.9 hic gormedim.
    baya bi met ettiler bor u bende o sebeple düşündüm ama gerek gibi bencede kaliteli bir yağ kullanırsan motora luzüm yok ..bu arada nasıl o değerleri yakaladın helal valla ben inan uzun yolda sakarya istanbul 5.9 altına inemedim(bakalım zaman gösterecek herşeyi ort. 6.0 yı görsem bile yeterli bana..ama chip olayına sıcak bakmıyorum sonucta orjinal verilerle oynuyorsun ve aracın ömrünü kısaltıyormus gibi geliyor bana,yanılıyormuyum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bi müşterimin paylasımı..
    180 güzel birhız ben 200 de çakılmıstım ) ayrıca orda bişi gözüme çarptı ort.yakıt tüketimimi 4.5 ?? o hızda

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 crdi motora yazılım yaptırıpda memnun kalmayan cok azdır heralde.Veli nimet motor stage2 yazılım ile bicok araca şaka yapar (: (:

Devir dizel devri..

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crdi yi chipsiz dolaştırmak cazidir.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    180 güzel birhız ben 200 de çakılmıstım ) ayrıca orda bişi gözüme çarptı ort.yakıt tüketimimi 4.5 ?? o hızda
    o resmdeki mesaj hız tüketim ilişkisi aslında ((:

arac ist-kütahya yolunda düz bi otobanda 10-12 dk dır o hızda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)