oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Pasta-cila atmayı daha çok seviyorsun o zaman Dumanı bende seviyorum özellikle aynaya bakıp izlemeyi ama beyaz arabada sıkıntı yazın haftada 2 kere cilaladığımı biliyorum Bende saglam bi cilaliyorum sonra bakiyorum kararmis dok su devam bazende kapkara birakiyorum arabaya yaslanmayi sevenlere armagan
h_tan Nickli Üyeden Alıntı Fabia VRS'ler 6 ileridir Şimdi baktım 6 ileriymiş.O zaman sorumu değiştiriyim superb pd130 lar niye 5 vites
bilalMW Nickli Üyeden Alıntı methanol kit dumanı azaltma yardımcıymış aslı varmıdır ? O bahsettigini NOS cok guzel yapiyor (:
hocamıza soralım bence Canlı Yayında Vahiy Geliyor - YouTube
FET Nickli Üyeden Alıntı O bahsettigini NOS cok guzel yapiyor (: bu duman işine aerodinamik bi rçözüm getircem ama zaman bulamıyorum... bizim arabaları da kirletiyorsunuz arkadaş...
-- her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
mechanic Nickli Üyeden Alıntı bu duman işine aerodinamik bi rçözüm getircem ama zaman bulamıyorum... bizim arabaları da kirletiyorsunuz arkadaş... warsa öyle bir çözüm ödül alır sitede
Skoda / Fabia / 1.9 TDi RS / MUHTEŞEM PERFORMANS sahibinden.com'da - 68742691 Dediginiz araç bu sanırsam =)
Yurdum Yurt Yemekçilik hizmetleri A.ş www.yurdumantalya.com Best car part dealer! DR.ECU/OZ!
mechanic Nickli Üyeden Alıntı bu duman işine aerodinamik bi rçözüm getircem ama zaman bulamıyorum... bizim arabaları da kirletiyorsunuz arkadaş... ha gayret tosunum
FET Nickli Üyeden Alıntı O bahsettigini NOS cok guzel yapiyor (: sende nos varmış anlat nasıl oluyor
tdipower Nickli Üyeden Alıntı sende nos varmış anlat nasıl oluyor
Skoda Fabia 1.9 TDi RS 2005 Model 31.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 68742691 çok para aga
izmirde draglara giren vardı 1 tane ama o olabilirmi bu araç 40 yaşlarda biri kullanıyordu ozamanlar
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor
oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Şimdi baktım 6 ileriymiş.O zaman sorumu değiştiriyim superb pd130 lar niye 5 vites SuperB'lerde TR'de duz vites yok diye biliyorum otomatikler zaten 5 ileri geliyor
fabia isteyen varsa biz verelim arkadaş var bi tane bizde. 2004 110bin de zır stok
FET Nickli Üyeden Alıntı keşke dizele methanol kit getirten olsa getirtse getirtse Serdar getirtir Alıcısı olduktan sonra gelmicek malzeme yok
h_tan Nickli Üyeden Alıntı SuperB'lerde TR'de duz vites yok diye biliyorum otomatikler zaten 5 ileri geliyor 5 vites manuel bizimki
fthm Nickli Üyeden Alıntı Alıcısı olduktan sonra gelmicek malzeme yok Rica etsem gün içerisinde telefonla bilgi verir misiniz?
FET Nickli Üyeden Alıntı Rica etsem gün içerisinde telefonla bilgi verir misiniz? sen ne kadar kibarcıksın böyle
Uploaded with ImageShack.us 2,5 Galon yani 9,5 litrelik bidonla yeterli sanırım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları