Yavuz olmadı :( bekliyoruz
Printable View
Yavuz olmadı :( bekliyoruz
Heaa kankacım işin cıktıysa ayrı o zamn :D neyse artık kısmet degılmıs dıyek..
maşallah arkadaşlar ,dün 128 lik pro ceed ile denedim güzel gidiyormuş.ben bilmiyordum manuel 128 lik pro ceed olduğunu 115 lik sandım baya moralim bozuldu allahtan 128 likmiş.
122 lik catback egzozlu a3 le 1 boy geçebildim 2 de 50 den bastık 200e kadar 2 şer kişi.ama 18 jantlarım var uzunda bariz kesiyor onda orjinal jantları vardı
ikisinide çiplesek kia beni elek eder muhtelemen
Ben yazılım egsoz vs li 122 ligi baya baya geciyordum :)
Gelecekler özelden ulaşırsa ona gore ayarlama yapalım
Ben atasehirde yemek yiyorum
tostumu yedim gibi olmuş :D
afiyet olsun bu gün deneme olucakmı ? hafta içi denicezdik :)
Emre bugun deneme var bekleriz
Dizeli sattık asosyal olduk :) Nerde buluşulcak, emre pampa sen çıkıcakmısın bu gece ?
Bende yerini bekliyorum pm atabilirsiniz :D
bende geliyorum.
guzel bır deneme aksamı oldu
gelen arkadaslara tesekkurler
can
alp
yavuz
alı
ben
ama en guzelı donuste otobanda yakaladıgımız benzınlı arabaları dızellerle gecmek oldu :)
yorumları beklerız:)
gelen herkeze cok tesekkürler :) cok keyifli bir gece oldu , gittigimiz yolda cok güzeldi :) dönüste gelen arabalarda fenaydı :D 106 lar , vti , clio rs :D yusuf abi senin araba fena gidiyodu :D vti i baya sıkıstırdın :D ama aman abi dikkat et giseleri gecince benim yanimdan biraz sakat gectin bende yer acmak icin sana iyice kenara geldim kaza bela olmasın :)
:)
yakın ne demek sen altunızade sapagını gorecektın yavuz yazar bu arada duzde 240 gordum ve mutlu oldum :)240 la cooper ve mercedesın aralarından arkadan gelıp gecmek cok ıyıdı :)
Guzel bir aksamdi gelen herkese tesekkurler, baya video da var Lowrider yarın paylaşır ;)
Arabam kesmese guzel olacaktı ama daha düşük devirde vites atarak kısmen çözdüm sorunu. İnşallah bı dahaki denemeye sorunsuz olarak gelecegim.
Sonuclara gelirsek Alinin 160hp ceed ile 60da basınca tum yolu kafa kafaya gidiyoruz, 40da basınca ben onde gidiyorum altlar daha ii bende biraz. Bende 18 jant Ali'de 17 var cok denk gidiyoruz cok keyifli denemeydi.
Yusuf Abi'nin ceed gecenin galibi, onla hep 60da bastık bazen ben one ciktim bazen denk gittik ama sonuc olarak öldürücü 3. vitesi ile geçiyor gidiyor bizi ;) Masallah acaip gidiyor hiç böyle otomatik araba görmemiştim :)
Alp bravo ile 40da bastığımızda onde gittim 6. vitese kadar ama geldi gecti sonra :) 60da deneyince one çıkmak zor oluyor zaten, yapılan hersey iyi sonuc vermiş yazılım + box + dp + duzboru + 16 jant sonuc fena :) Masallah.
Can'ın alfayi 40da ve 60da basınca rahat geciyorum, 80de deneyince yakın gidiyor. Hoş ayar yapılacak ona da sonra deneyince daha sağlıklı sonuclar alınır bence. Gitmese de olur zaten hastasiyiz julyetin :)
Bu kadroya bir iki araba daha ekleyin deneriz haftaici :)
tüm siiiiiiid lere maşallah
yawru mürekkep kalemi balığı gelmedimi?