Dun gidemedim ben rauf hafta ici olan denemeye gidicem :)
Masallah deneyen araclara ayaginiza saglik
Printable View
Dun gidemedim ben rauf hafta ici olan denemeye gidicem :)
Masallah deneyen araclara ayaginiza saglik
ben pejo ıle 60-220 denemek ıstıyorum :)
hem otomatık (4 ılerı dandık)
hem 1600 kg
hemde en hızlı :)
ceed ler olarak baska arabalarla deneyelım :)
yavuz senın arabanın kesme işi cok dengesiz otobana gırdık gaza dokunuyorsun kesiyor:(
yanlız ali de sana bilendi demedi deme 1 tık yolu vardı o hakkını haftaiçi kullanacak :)
son güncellemeyi o yapmadı 5-6 bg ilave gelince gecebılır :)
birde ben yokus asagıya 235 gormustum enson dun gaza gelınce bıraz hayvanı bır basma ile duzde 240 gorunce bır kez daha arabamı sevdım
valla bekir klavyene saglık güzel gidiyor ama artık turbo ile oynama vakti geldi:)
bırde alp ile son denemiz cok keyıflıydi sonuna kadar kafa kafaya gıttık alp 5-den 6 ya atınca ben one atılıyorum cunku bende vıtes degıstıme yok zaten 160 dan sonra tek vıtes :) forever otomatık:)
........................
çok güzel bi deneme gecesi yaşadık. gelen herkese teşekkürler tekerinize saglık
yavuz abi butün olayı en özet şekilde açıklamış..ekleyecek hiçbirşeyim yok..:D
ama arabalarımız iyi gidiyo hepimizin. maşşallah:icon_tup:
yavuz abi ben ufak bir güncelleme daha yaptırıcam haftaya:D , sen şu kesme işini hallettir önemli olan o
Muhtesem bir geceydi, gelen tum arkadaslara tesekkurler
Denemeler son derece kaliteli ve denkti. Tekrarini heyecanla bekliyorum :)
@emre : ozellikle seni :D
Baya eğlenceli güzel geceydi , denemeler keyifliydi dönüş çok daha keyifliydi:D
40 km eksik diyemi akhisarmis oraya kadar gecen zaten gecer ;)
İsterseniz 0-400 de yapabiliriz biliyosun 220 ye kadar basmicagimi o yuzdenmi oyle yaziyosun cikar deneriz kacda istersen basariz 180 de birakirim basmaya degmez derkende altinizda evo varsa cuprayla geliyim :)
ben akhısara gıdıyorum seyretmeye
senı pistte gormek ısterız dıye dedım araban tam pıst ıcın hazırlanmıs full sokuk full mod ya o yuzden :)
burada baska arabaları yarıstırmıyoruz:) milletin arabası benı baglamaz sımdıben sana dur benım 1000 rr ı alım senın pejo ıle deneyelım demem gıbı bırsey ....
ha 0-400 yapacak kadar cahılım :) 600 kg daha agır benım arabam hemde otomatık
senın arabanın sen son dynosunu koy bence gızlı kalmasın ha bu arada nos u bagladın mı?(oyle duydumda :) )
sen 0-180 arası yarısacak araba bul kendıne bence buralarda sana ekmek cıkmaz :)
Videolar nerde kaldi :)
bende yok kı :) gelır abı vıdeo dedıgın nedır kı :)
Ya iyide yazdigindan o anlam cikti gaza basmaya degmez falan nosu falanda baglamadim rollingde vs benden cikan dumani herkez bilir baskalarindaki gibi noslayip milleti gecip hava atmam arabami kontrolde edebilir isteyen cikmadan 50-180 yada 60-180 herneyse denicekmisin denemicekmisin onu soylermisin yok nos basicakmissin oyle duydum boyle duydum son dynosu yok arabanin eskisi kadar basincda mazotta basmiyorum artik bide herkezle denerken otomatik iyi bana gelince kotumu oldu dun numarani istedim gelmeye calistim ama gelemedim gelsem denemicekmiydin gecilirim diye denemicem yada gecmek istemiyorum seni de ama 20-30 km bahanesi yapma istedigin hizda basarim daha nediyim gecilsemde onemli degil gecsemde bu kadar dert etmem ben yok 180 de birakti yok 220 basmadi
diesel night olmuş sanki :) maşallah hepsine.