alt devirler brz zayıflıyor önceden 2200 dd den sonra doldururdu şimdi 2600 dd fakat 4500-4700 e kadar kesintisiz indiriyorum
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
kutu içi filtre, egsoz sistemi, yazılım, downpipe yetecektir sanırım...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
seni geçecek başka bi araba var sen seversin kiaları
arabanın garantisi 4 ay sonra biticek ondan sonra büyük turbo yapmayı düşünüyorum peki abi bu büyütme işinde kendi turbomuzun içiyle palleriyle falan oynanmıyor değilmi yeni bi turbo alınıp o takılıyor?
valla aynı turbonun ıcıyle oynanıyo, bnm orj turbo duruyo aynı turboyu revizyon yapıp bu esnada emme kısmı polisajla brz genısletılıp 4mm daha buyuk takılıyor ege turbıdan aldım ellerınde fazla varmıs bnm tırbodan dagıtmayalım dedıler dırek yapılmısı yolladılar ama basınc amadıkca cok bı randımanını goremezsın
bende gazihan yazılım ve kn kutu içi filtre var gayet memnunum şuan için 3 senedir de sıkıntısız kullanıyorum.
banada aynı islemler yapıldı ( bnm trbonun aynısı bulundu revizyon yapıldı ve 2 pervanede deistirildi büyükleriyle ) sonuc hicde tatmin edici olmadı ... aracın cekisinde bir düsüklüük hissettim ki ztn öleymis ... neyseki yapan firma bana garanti vermisti cekisin artmassa turboyu geri alırız sanada paranı iade ederiz diye , sag olsunlar ...
bende yazılım var pek bi fark yok yakıtta 5.6 litre yakıyo ş içi ama bu ara havalar soğuduğundan depoda 100 km menzilim düştü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)