bir zamanlar buluşucaktık konu 1 senelik olmuş buluşma hala yok nerde bu dizelciler gün ayarlayalım :)
Printable View
bir zamanlar buluşucaktık konu 1 senelik olmuş buluşma hala yok nerde bu dizelciler gün ayarlayalım :)
geliriz valla seve seve
Yagmurlar gelmeden bi bulussak iyidi :)
bayramdan sonra ayarliyalim
Konu baya geride kalmış hem bi güncel diyim hepde bir kaç sorum var
öncelikle arabamda yazılım+dp var fakat tatmin edici yürümüyor ve bazen 3 ve 4. viteslerde sanki duraklama yaşıyo araba egzoz sıkıyo arabayı diye düşünüyorum hafta içi 51lik düz boru yaptırıcam
Sorum 51 lik düz boru sorunumu çözermi birde turbomu büyütmek istiyorum garanti olayı sorun yaratıyo başka bnm arabaya uyan daha büyük bi turbo ve güncel yazılımla sonuçlar ne olur örnek olarak 90 lıkların veya 95liklerin turbosu uyarmı bnmkine
teşekkür ederim abi gazihanla pek parlak bi geçmişimiz yok
90 lık turbosunu 75 liğe uydurmak bence zor 75likteki turbo mekanik vg 90 lıkta beyinden basıncı kontrol edilen vnt turbo var
corsa 111 75 hp bende var Megachips MERSİN Yasin DAMAR arkadasım powerbox takmıstı 2 yıla yakın oldu hıc bır sorun yasamdım bıraz bagaj leke oluyor arada sırada :D en üst seviyede kullanım çok fark ediyor suan box soktum Aglamak İstiyorumm
:Deli:
inşallah önmzdeki cumartesi Yasin kardeşim okuyup üflicek Huzura kavusucam :slomo:
yapılan yazılımın durumuna gore gorebılır
selamlar,
1 yıl olmuş ve daha buluşma olmamış sanırım ya :)
bende de 2012 corsa 1.3 dizel 75hp var. .
cok yakın zamanda yazılım yaptıracam.
gelişmeleri paylaşırım..
saygılar
konuyu hortlatalım
75lik corsa d'ye max kaç bar basınç basabiliriz zarar vermeden kendi turbosuyla veya başka turboyla zararsız max basınç?
yanıltmadan max 1.5 bar. üzerinde arıza yakar.
1.7 -8 gibi bassak zarar verirmiyiz peki ariza yakmasinin disinda